, , ,

Markoló beülős rugós játék

217.800 Ft

Termékkód: 177032– Közterületi célra ajánlott, erős igénybevételt és az időjárás viszontagságait is jól tűrő HDPE műanyagból készült figurás rugós játék.

Markoló rugós játék
Termékkód: 177032

Termékjellemzők:Vandálbiztos, gondozásmentes, prémium játszótéri eszköz. A hintázáshoz hasonlóan, a rugós játékok használata előnyös a mozgáskoordináció, az egyensúlyérzék, térlátás szempontjából. Szerepjátékokhoz is jól funkcionál és nem utolsó sorban izomzat fejlesztő, hisz a gyermek az egész testét használja miközben mozgásba hozza a játékot. Közterületi célra ajánlott, erős igénybevételt és az időjárás viszontagságait is jól tűrő HDPE műanyagból készült figurás rugós játék. A játék összekapcsolható az utánfutó rugós játékunkkal, melyet egy speciális összekötő elem biztosít. Az összekötő elem nem része a terméknek, webáruházunkban megtalálható .

A játékeszköz használata 3-8 év közötti gyermekek részére ajánlott.

A játék megfelel az MSZ EN 1176-1, 1176-6 szabványoknak és játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

A felépítmény HDPE műanyag. A megerősített műanyag fogantyúk csúszásgátló profillal vannak ellátva. A rugó  Ø 20mm vastag , átmérője Ø 200 mm és magassága 400 mm, anyaga porfestett acél.

Telepítés: A termék  telepítése az útmutató ábra segítségével szakszerűen kivitelezhető.

A betonozható fém alaptest betonozása előtt ellenőrizzük a felépítmény ülőkéjének vízszintes állapotát és figyeljünk rá, hogy a betonozható fém alaptest felső lemeze egy síkban legyen a talajsíkkal.

A betontuskó elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást. A beton megszilárdulását követően (a beton kötési ideje legalább 10-15 nap időjárástól függően) biztonságosan használható a játékeszköz.

Esésmagasság: 49 cm (ütéscsillapító felületként már a gondozott gyep is elfogadott az esési téren belül)
Esési tér: 6,9 m2
Játék kapcsolódó dokumentumai:

177032 Esési tér

177032 Telepítési útmutató

 

 

Termékkód

177032

Alapanyag

HDPE műanyag figura, tűzihorganyzott acél talp és porfestett rugó

Ülőmagasság a talajtól

49 cm

Ajánlott korcsoport

3-10 éves korig

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
Scroll to Top