Rólunk

Cégünk

A száz százalékban magyar tulajdonú cégcsoport több mint 30 éve kezdett kültéri játékok gyártásába. A játszótéri eszközök gyártása során szerzett tapasztalatokat felhasználva, 10 évvel ezelőtt kezdtünk street workout eszközök és kültéri fitnesz gépek gyártásába, így ma már a játszóterek és kondiparkok összes szükséges berendezési tárgyát megtalálja kínálatunkban, legyen szó köztéri asztalokról vagy padokról, hulladékgyűjtőkről, esetleg kerékpártárolókról.

Külön büszkék vagyunk arra, hogy az összes köztéri játszótéri eszközünk, valamint a kültéri kondigépeink is rendelkeznek TÜV tanúsítással, ezzel is bizonyítva termékeink biztonságát és kiváló minőségét.

Az eszközök kifejlesztésénél fontos szempont számunkra az eszközök jó használhatósága mellett a strapabíró, tartós kivitel.

Termékeink minőségét  a cégünk múltja és visszatérő vásárlóink nagy száma is bizonyítja, saját gyártásunknak köszönhetően hosszú távon biztosított az alkatrész utánpótlásuk. A belgiumi központú KBT n.v. termékeinek régiós kereskedői vagyunk, így a térség többi játékgyártóját is ellátjuk csúszdákkal, hintákkal és egyéb játszótéri eszközökkel, alkatrészekkel.

A cég központja Szegeden található, a több mint 10 hektáron elterülő Haász Kereskedelmi és Ipari Parkban, ahol több ezer négyzetméteres csarnokainkban egy helyen megtalálható az asztalos részleg, fémipari üzem robot hegesztő gépekkel, illetve a fém eszközök felületkezelését is saját porfestő üzemünkben végezzük, biztosítva ezzel a hatékonyságot, melyet vásárlóink a rövid gyártási határidőben  és kedvező árainkban érzékelhetnek.

Termékeinket elsősorban Önkormányzatok, Óvodák, Iskolák vásárolják, hiszen számukra kiemelten fontos, hogy játszótéri eszközeink megfeleljenek a játszótéri szabványnak és rendelkezzenek ezt bizonyító TÜV tanúsítvánnyal is. Földrajzi elhelyezkedésünkből adódóan Szerbi, Horvátország és Románia is fontos piac a számunkra.

A környezettudatosság a kész termékeknél, valamint a gyártás során is nagy hangsúlyt kap, így a szelektív hulladékgyűjtés mellett a melléktermékek újrahasznosítására is törekszünk. Ezért fa pellet gyártó gépsorunkkal a gyártás során keletkező faforgácsból és fűrészportból fapelletet állítunk elő, ezzel üzemeltetve a pellettüzelésű kazánunkat.  Az üzem teljes elektromos igényét megújuló napenergiából nyerjük az üzem tetején elhelyezett napelempark segítségével.

Termékeink ökológiai lábnyomát környezetkímélő anyagok felhasználásával igyekszünk csökkenteni, ezért vízbázisú falazúr festéket alkalmazunk a fa alkatrészek felületkezelésénél.

Cégünk működése, megfelelt az ISO 9001 minőségirányítási szabvány követelményeinek, melyet rendszeresen auditálunk a Certop Kft.-vel.

A múltunk garancia a jövőre is!

 

Certop 9001