Scroll to Top

Kétüléses lengőhinta lapülőkével

, , , ,

Kétüléses lengőhinta lapülőkével

(2 vásárlói értékelés)

267.519 Ft

Termékkód: H-1210/2 – Ezt a hintaállványt 2 db gumiborítású laphintával adjuk át vevőinknek, 3 éves kor feletti gyermekek részére ajánljuk.

Leírás

Kétüléses lengőhinta lapülőkével

Termékkód: H-1210/2

Termékjellemzők:

Felső vízszintes tartógerenda hossza: 2550 mm

Tartólábak farészének hossza: 2350 mm

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1:2018 és MSZ EN 1176-2:2017+AC szabványpontoknak és játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

A tartóláb egy élhajlított, porfestett szénacél lemez, a fa szerkezethez rögzül, amely egy ütközővel biztosítja, hogy a fa ne érintkezzen közvetlen a talajjal, ezzel meggátolva a korhadást. Minimum 4, hosszú acél csavarral csatlakoznak a fa oszlopokhoz. Alapozással és színes porfestéssel ellátott. A porfestés a legkorszerűbb környezetbarát felületkezelési eljárás a korrózió védelemben.

Fa részek: Fenyő rétegragasztott gerenda, látszó minőség. Technikailag szárított, hossztoldott – ragasztott fenyőből készül, és a szilárdságot csökkentő hibákat és optikai hiányosságokat kiejtik. A gyenge pontok kiejtésével és a rétegelt kialakítással megfelel a DIN EN 14080:2013 szabványnak. Szilárdsági értéke GL24h. Nem tartalmaz kieső illetve fekete göcsöket. Gyalult, minden oldala csiszolt, szálkamentes és lekerekített élű.

A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. UV álló, két rétegben, vízbázisú vastaglazúrral és természetes gombásodást megelőző szerrel kezelt.

A hintaülőke alumínium ülőlapját rugalmas gumiborítás veszi körbe, így a hinta ülőfelülete meleg tapintású, és a hinta lengése közbeni sérülésveszély is minimális a többi gyermekre nézve. A hintaülőkét tartó lánc 5mm anyagvastagságú elektrogalvanizált acélból készül, a láncszemek nagysága úgy van meghatározva, hogy a lánc hintázás közben ne csíphesse be a gyermek kezét.

A hinta felfüggesztését biztosító hintacsukló fém részei teljes egészében galvanizáltak, így nem rozsdásodnak. A műanyag csúszóbetét zsírozásával könnyű csúszást érhetünk el és kevés karbantartást igényel.

Vandálbiztos kialakítású, leszereléséhez speciális szerszám szükséges.

Telepítés:

A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A betontuskó elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást. A beton megszilárdulását követően (beton kötési ideje legalább 10-15 nap időjárástól függően) biztonságosan használható a játékeszköz.

Esésmagasság: 120 cm
Esési tér: 22 m2

Játék kapcsolódó dokumentumai:

H-1210/2 Kétüléses lengőhinta lapülőkével – Esési tér

H-1210/2 Kétüléses lengőhinta lapülőkével – Alapozási rajz

H-1210/2 Kétüléses lengőhinta lapülőkével – Talajábra

További információk

Tömeg 185 kg
Termékkód

H-1210/2

Ajánlott korcsoport

3-14 éves korig

Esésmagasság

1.2 m, esési tér: 3 x (6.3/7.3) m

Méret

Felépítmény alapterület: 2800×3200 mm, Magasság (talajtól): 2190 mm

Alapanyag

Fenyő szerkezet; acél szerkezeti elemek és lánc, gumi ülőke

Színválaszték

A képen látható színösszeállításban kapható

Szállítási adatok

5 elem, leghosszabb: 3150 mm, legnehezebb: 50 kg, területigény: 3150x250x500 mm

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1:2018
MSZ EN 1176-2:2017+AC

Vélemények (2)

Kétüléses lengőhinta lapülőkével termékről 2 értékelés

5,0 Értékelés
1-2 of 2 reviews
  1. A vásárolt hinta az elvárásainknak megfelelő. Pontosan a vállalásuknak megfelelően teljesítettek a megrendelésünket, a házhozszállítás is profi módon volt intézve. A HAÁSZ Kft. munkatársait az ügyintézés, a rugalmasság miatt dicséret illeti.

  2. Könnyű volt összeszerelni, mert a sarokelemek jól pozícionálták a lábakat. Mi otthonra rendeltük, de kifejezetten egy köztéri minőséget szerettünk volna és azt is kaptuk.

Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Log In
Shopping Cart
Scroll to Top