Scroll to Top

Négyszögletű mászótorony tűzoltórúddal-hatfokú mászókával

, ,

Négyszögletű mászótorony tűzoltórúddal-hatfokú mászókával

(2 vásárlói értékelés)

450.850 Ft

Termékkód: H-1234/3 – A mászótorony egy négyoldalú többfunkciós játszótéri eszköz.

Cikkszám: H-1234/3 Kategóriák: , ,

Leírás

Négyszögletű mászótorony tűzoltórúddal-hatfokú mászókával

Termékkód: H-1234/3

Termékjellemzők:

A mászótorony egyik oldalán egy 16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből készült mászóháló található, a szemközti oldalán pedig egy mászófal került kialakításra különböző formájú és nagyságú kapaszkodó elemekből. A másik két szemközti oldalon egy hat fokú, 30 cm távolságú helyközökkel kialakított létra mászóka található a nagyobb gyermekek számára, a túloldalon lévő tűzoltórúdon pedig a kisebb gyermekek gyakorolhatják a rúdmászást.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1:2018 szabványpontoknak és játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés: A tartóláb egy élhajlított, porfestett szénacél lemez, a fa szerkezethez rögzül, amely egy ütközővel biztosítja, hogy a fa ne érintkezzen közvetlen a talajjal, ezzel meggátolva a korhadást. Minimum 4, hosszú acél csavarral csatlakoznak a fa oszlopokhoz. Alapozással és színes porfestéssel ellátott. A porfestés a legkorszerűbb környezetbarát felületkezelési eljárás a korrózió védelemben. A tűzoltó rúd és a hatfokú mászóka szintén porfestett acélcsőből készül.

Fa részek: Fenyő rétegragasztott gerenda, látszó minőség. Technikailag szárított, hossztoldott – ragasztott fenyőből készül, és a szilárdságot csökkentő hibákat és optikai hiányosságokat kiejtik. A gyenge pontok kiejtésével és a rétegelt kialakítással megfelel a DIN EN 14080:2013 szabványnak. Szilárdsági értéke GL24h. Deszka anyag AB minőségű, nem tartalmaz kieső illetve fekete göcsöket. Gyalult, minden oldala csiszolt, szálkamentes és lekerekített élű.A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. UV álló, két rétegben, vízbázisú vastaglazúrral és természetes gombásodást megelőző szerrel kezelt.

A mászófal vízálló rétegelt lemezből készül speciális műgyanta kapaszkodó elemekkel.

Kötélháló: Vandálbiztos, sodrott acélbetétes, polietilén bevonatos, UV sugárzásnak ellenálló biztonsági kötélből és műanyag roppantot kötélcsomópontokból készül.

Telepítés: A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A betontuskó elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást. A beton megszilárdulását követően (beton kötési ideje legalább 10-15 nap időjárástól függően) biztonságosan használható a játékeszköz.

Esésmagasság: 180 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító  felület kialakítása szükséges)
Esési tér: 25 m2

Játék kapcsolódó dokumentumai:

H-1234/3 Négyszögletű mászótorony tűzoltórúddal-hatfokú mászókával – Esési tér

H-1234/3 Négyszögletű mászótorony tűzoltórúddal-hatfokú mászókával – Alapozási rajz

H-1234/3 Négyszögletű mászótorony tűzoltórúddal-hatfokú mászókával – Talajábra

További információk

Tömeg

120 kg

Termékkód

H-1234/3

Alapanyag

Bélmentes, ragasztott fenyőfa, porszórásos festésű acélcsőelemek, 16 mm-es drótkötélbetétes kötél, műgyanta mászókövek, porfestett fém tartóláb

Méret

Alapterület: 1270×1870 mm Magasság (földtől): 1950 mm

Ajánlott korcsoport

3-14 éves kor között

Esésmagasság

1.9 m, esési tér: min. 4,97×5,55m (5×5,55) m

Színválaszték

A képen látható színösszeállításban kapható

Szállítási adatok

5 elem, leghosszabb: 2550 mm, legnehezebb: 30 kg, területigény: 2550x1270x500 mm

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1:2018

Ütéscsillapítás

homok vagy gumiburkolat

Vélemények (2)

Négyszögletű mászótorony tűzoltórúddal-hatfokú mászókával termékről 2 értékelés

5,0 Értékelés
1-2 of 2 reviews
  1. szuper minden és az egész csapat

  2. A Haász kft korrektül és gyorsan, minden vásárlói igényt kielégítve teljesítette a rendelést. Rugalmasak és segítőkészek. Második terméket rendeltük tőlük.

Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Log In
Shopping Cart
Scroll to Top