Scroll to Top

Együléses lengőhinta lapülőkével

, , , ,

Együléses lengőhinta lapülőkével

248.520 Ft

Termékkód: H-1209/2 – Ezt a hintaállványt 1 db gumiborítású laphintával adjuk át vevőinknek, 3 éves kor feletti gyermekek részére ajánljuk.

Leírás

Együléses lengőhinta lapülőkével

Termékkód: H-1209/2

Termékjellemzők:

A hinta az egyik legnépszerűbb játszótéri játék, amely a gyermekek számára izgalmas és szórakoztató kihívás. Azonban a hintázás nem csak szórakozás, hanem számos előnnyel jár a gyerekek fejlődése szempontjából.

A hintázás során a gyerekek egyensúlyérzéküket és koordinációjukat fejlesztik, valamint erősítik az izmaikat. A hinta használata segít a gyermekeknek megtanulni kezelni a sebességet, a lendületet és az irányt, ami fejleszti a térbeli tájékozódásukat. Fontos szerepet játszik a gyerekek érzelmi és szociális fejlődésében is. Az együtt hintázás közben a gyerekek kommunikálnak, megosztják egymással az élményeiket és tanulnak.

Összességében, a hintázás egy nagyszerű módja annak, hogy a gyerekek élvezzék a szabadban töltött időt, fejlesszék az egyensúlyérzéküket, koordinációjukat és erősítsék az izmaikat. Ezért a hinta az egyik legfontosabb és legelengedhetetlenebb része egy játszótérnek.

Ajánlott korcsoport:

3-14 év-lapülőkével

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

A tartóláb egy élhajlított, porfestett szénacél lemez, a fa szerkezethez rögzül, amely egy ütközővel biztosítja, hogy a fa ne érintkezzen közvetlen a talajjal, ezzel meggátolva a korhadást. Minimum 4, hosszú acél csavarral csatlakoznak a fa oszlopokhoz. Alapozással és színes porfestéssel ellátott. A porfestés a legkorszerűbb környezetbarát felületkezelési eljárás a korrózió védelemben.

Fa részek: Fenyő rétegragasztott gerenda, látszó minőség. Technikailag szárított, hossztoldott – ragasztott fenyőből készül, és a szilárdságot csökkentő hibákat és optikai hiányosságokat kiejtik. A gyenge pontok kiejtésével és a rétegelt kialakítással megfelel a DIN EN 14080:2013 szabványnak. Szilárdsági értéke GL24h. Nem tartalmaz kieső illetve fekete göcsöket. Gyalult, minden oldala csiszolt, szálkamentes és lekerekített élű.

A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. UV álló, két rétegben, vízbázisú vastaglazúrral és természetes gombásodást megelőző szerrel kezelt.

Az összes csavart szerszám nélkül megbonthatatlan, kerekített műanyag takaró védi.

Telepítés:

A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik.

A tartóoszlop rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskó elkészítésénél figyelünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást.

Esésmagasság: 120 cm

Esési tér: 14,6 m2

Játék kapcsolódó dokumentumai:

H-1209/1 Együléses lengőhinta lapülőkével– Esési tér alapozással

H-1209/1 Együléses lengőhinta lapülőkével– Talajábra

További információk

Tömeg

120 kg

Termékkód

H-1209/2

Ajánlott korcsoport

3-14 éves korig

Esésmagasság

1.2 m, esési tér: 2 x 7.5 m

Méret

Felépítmény alapterület: 2800×2200 mm Magasság (talajtól): 2190 mm

Alapanyag

Fenyő szerkezet; acél szerkezeti elemek és lánc, gumi ülőke

Színválaszték

A képen látható színösszeállításban kapható

Szállítási adatok

5 elem, leghosszabb: 3150 mm, legnehezebb: 30 kg, területigény: 3150x250x500 mm

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1:2018
MSZ EN 1176-2:2017+AC

Vélemények (0)

Értékelések

There are no reviews yet

Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Log In
Shopping Cart
Scroll to Top