Scroll to Top

Zrínyi vár

, , , ,

Zrínyi vár

2.197.100 Ft

Termékkód: H-1229 – Ez a játszóvárunk nevét a szigetvári hős kapitányról, Zrínyi Miklósról kapta. Azért választottuk ezt az elnevezést, mert az első ilyen várunkat Szigetváron telepítettük.

Leírás

Zrínyi vár
Termékkód: H-1229

A két toronyból álló komplexumra négy féle feljutási lehetőség van, két létra, egy mászófal és egy kötélháló. Mind a három eszköz állandó eleme a modern, szakértelemmel fejlesztett játszótérnek. A lejutást, a játszóterek nagyágyúja, a csúszda teszi lehetővé. Ez a kombinációja a játszótéri elemeknek mind a fizikai mind a mentális fejlődésüket is elősegíti és a szociális készségeiket is fejleszti.

Ez a játszóvárunk a szigetvári várhoz hasonlóan nehezen „bevehető” vár. A két különböző magasságú tornyot egy kötélhíd köti össze „gyilokjáróként”, ahonnan a „várárkot” lehet szemmel tartani. A váron minden olyan elem megtalálható, ami fejleszti a gyermekek motoros és szenzoros készségeit. A tornyokra sziklamászófalon, létrán és kötélhálón is fel lehet jutni. A magasabb toronyból egy 3 m hosszú csúszdán lehet lecsúszni. A kisebbik tornyot felszereltük egy OXO amőba játékkal, ami tartalmasabbá teszi az élményt. A tornyok alatt remek búvóhely alakítható ki, ami jó terep szerepjátékokhoz vagy egyéb elvontabb játéktevékenységhez.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-2:2017+AC és MSZ EN 1176-3:2018 szabványpontoknak és játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

A tartóláb egy élhajlított porfestett szénacél lemez, a fa szerkezethez rögzül, amely egy ütközővel biztosítja, hogy a fa ne érintkezzen közvetlen a talajjal, ezzel meggátolva a korhadást. Minimum 4, hosszú acél csavarral csatlakoznak a fa oszlopokhoz. Alapozással és színes porfestéssel ellátott. A porfestés a legkorszerűbb környezetbarát felületkezelési eljárás a korrózió védelemben.

Fa részek: Fenyő rétegragasztott gerenda, látszó minőség. Technikailag szárított, hossztoldott – ragasztott fenyőből készül, és a szilárdságot csökkentő hibákat és optikai hiányosságokat kiejtik. A gyenge pontok kiejtésével és a rétegelt kialakítással megfelel a DIN EN 14080:2013 szabványnak. Szilárdsági értéke GL24h. Deszka anyag AB minőségű, nem tartalmaz kieső illetve fekete göcsöket. Gyalult, minden oldala csiszolt, szálkamentes és lekerekített élű.

A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. UV álló, két rétegben, vízbázisú vastaglazúrral és természetes gombásodást megelőző szerrel kezelt.

A tető színezett üvegszál erősítésű poliészter műanyagból készül. Gúla alakú, teteje és oldalai lekerekítettek.

Az összes csavart szerszám nélkül megbonthatatlan, kerekített műanyag takaró védi.

Telepítés: A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A betontuskó elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást. A beton megszilárdulását követően (beton kötési ideje legalább 10-15 nap időjárástól függően) biztonságosan használható a játékeszköz.

Esésmagasság: 215 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges).
Esési tér: 45,2 m2

H-1229 Zrínyi vár Esési tér/Alapozás

H-1229 Zrínyi vár Talajábra

További információk

Tömeg 900 kg
Termékkód

H 1229

Alapanyag

rétegragasztott lucfenyő; acél lábak, mászóka elemek és létrafokok; műanyag csúszdapálya és tető; rétegelt lemez;acélbetétes kötél; műgyanta mászókövek

Ajánlott korcsoport

3 éves kor fölött

Szállítási adatok

7 elem, leghosszabb: 4200 mm, legnehezebb: 140 kg, területigény: 8400x1300x1700 mm

Színválaszték

A képen látható színösszeállításban kapható

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-2:2017+AC MSZ EN és 1176-3:2018

Ütéscsillapítás

homok vagy gumiburkolat

Esésmagasság

2150 mm

Méret

3800mm x 4800mm

Vélemények (0)

Értékelések

There are no reviews yet

Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Log In

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
Scroll to Top