Scroll to Top

Vár IV. Kombínó mászókával

, , , ,

Vár IV. Kombínó mászókával

(1 vásárlói értékelés)

4.292.600 Ft

Termékkód: H-1219-K – Kategóriájában a legnagyobb és a legtöbb funkciót magában foglaló toronykombinációnk. Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba egyaránt ajánljuk a 3 év feletti gyermekek részére, ahol a gyermekek minél változatosabb megmozgatása és ügyességfejlesztése a cél egyetlen játszószeren belül.

Leírás

Vár IV. Kombínó mászókával
Termékkód: H-1219-K
Termékjellemzők:

A Vár IV. egy 3 tornyú, illetve az ahhoz kapcsolódó kombínó mászókával rendelkező többfunkciós játszótéri eszköz. Elöl egy két csúszdás tornyot tartalmazó várrész látható, ahol a két tornyot kötélhíd köti össze. Az egyik toronyba 3 fokú fém mászókán, illetve sziklamászófalon lehet feljutni és innen továbbhaladni a kötélhídon a másik toronyba vagy a csúszdán lecsúszni. A másik toronyba 3 fokú fém mászókán, illetve acélbetétes kötélhálón lehet feljutni és innen továbbhaladni a kötélhídon a másik toronyba vagy a csúszdán lecsúszni. A kombínó mászóka egyik ferde oldalán egy 16 mm vastagságú vandálbiztos acélbetétes kötélből készült mászóháló, szemközti oldalán hagyományos lépcsős mászóka található, a torony és a mászóka közé egy hullámos kígyórúd és egy kötéllétra, illetve a mászóka végére egy gumós mászókötél kerül rögzítésre. A Vár IV. Kombínó mászókával harmadik tornyának speciálisan kifejlesztett oldala alkalmas lehet mozgásukban korlátozott és fogyatékkal élő gyermekek általi használatra is, mert a rámpán kerekes székkel könnyen és biztonságosan közelíthetik meg a játékeszközt és részesei lehetnek az ‘OXO’ amőba logikai játék adta élménynek is. A két toronyrész között egy 16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből készült mászóháló található. A torony alsó részét a gyermekek gyakran használják bunkerként, a fenti részről igazi várcsatát lehet vívni a tornyot ostromló bajtársakkal. A terméket poliészter beülőkaros csúszdával kínáljuk.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1;3:2018 szabványpontoknak és TÜV Rheinland által kibocsátott játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. A játék rendelkezik a TÜV által kiadott Nyilatkozattal, amely tartalmazza, hogy a játék bizonyos részei felügyelet mellett alkalmasak mozgássérült és fogyatékos gyermekek általi használatra is.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

A tartóláb egy élhajlított porfestett szénacél lemez, a fa szerkezethez rögzül, amely egy ütközővel biztosítja, hogy a fa ne érintkezzen közvetlen a talajjal, ezzel meggátolva a korhadást. Minimum 4, hosszú acél csavarral csatlakoznak a fa oszlopokhoz. Alapozással és színes porfestéssel ellátott. A porfestés a legkorszerűbb környezetbarát felületkezelési eljárás a korrózió védelemben.

Fa részek: Fenyő rétegragasztott gerenda, látszó minőség. Technikailag szárított, hossztoldott – ragasztott fenyőből készül, és a szilárdságot csökkentő hibákat és optikai hiányosságokat kiejtik. A gyenge pontok kiejtésével és a rétegelt kialakítással megfelel a DIN EN 14080:2013 szabványnak. Szilárdsági értéke GL24h. Deszka anyag AB minőségű, nem tartalmaz kieső illetve fekete göcsöket. Gyalult, minden oldala csiszolt, szálkamentes és lekerekített élű.

A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. UV álló, két rétegben, vízbázisú vastaglazúrral és természetes gombásodást megelőző szerrel kezelt.

A tető színezett üvegszál erősítésű poliészter műanyagból készül. Gúla alakú, teteje és oldalai lekerekítettek.

Az összes csavart szerszám nélkül megbonthatatlan, kerekített műanyag takaró védi.

Telepítés:  A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik.
A betontuskó elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást. A beton megszilárdulását követően (beton kötési ideje legalább 10-15 nap időjárástól függően) biztonságosan használható a játékeszköz.

Esésmagasság: 200 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges).
Esési tér: 103 m2

Játék kapcsolódó dokumentumai:

H-1219-K Vár IV. Kombinó mászókával – Esési tér szintetikus/Alapozás
H-1219-K Vár IV. Kombinó mászókával – Talajábra

További információk

Tömeg

1200 kg

Termékkód

H-1219-K

Méret

Alapterület: 7500 x 7300 mm, Magasság (földtől): 3400 mm

Alapanyag

Bélmentes ragasztott fa, porfestett fém elemek, 16 mm-es drótkötélbetétes kötél, műgyanta mászókövek, gyantával ragasztott üvegszál erősítésű beülőkaros csúszdalap és gúla alakú tető.

Ajánlott korcsoport

3-14 éves korig

Esésmagasság

2 m

Színválaszték

A képen látható színösszeállításban kapható

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1;3:2018

Ütéscsillapítás

homok vagy gumiburkolat

Vélemények (1)

Vár IV. Kombínó mászókával termékről 1 értékelés

5,0 Értékelés
1-1 of 1 review
  1. Ezen tényleg mindenféle mászási lehetőség van

Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Log In

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
Scroll to Top