Scroll to Top

Háromtagú nyújtórúd – bemutató darab (használt)

Sale!
,

Háromtagú nyújtórúd – bemutató darab (használt)

105.230 Ft

Termékkód:  SB 2323 –  BEMUTATÓ DARAB! Használt termék, az eszközön használati nyomok találhatóak, de megfelelően funkcionál. Kedvezménnyel megvásárolható!

Ez a fitneszállvány alkalmas a váll-, kar-, mell-, hát-, és hasizom erősítő gyakorlatok végzésére.

Cikkszám: SB 2323B Kategóriák: ,

Leírás

A húzódzkodás: vállöv izomzatának, vállízületek mobilitásának, hátizmok fejlesztésének legalapvetőbb gyakorlata. A széles rudak lehetőséget biztosítanak arra, hogy különböző fogási szélességeket használhassunk, ezáltal más- más izomcsoportokat megdolgoztatva. Szűk fogással a hátizom alsó-külső részét tudjuk leginkább megdolgoztatni, a fogás és végrehajtás módjától (befelé vagy kifelé néz a tenyér) függően a bicepsz is jelentős terhelést kaphat, míg a széles fogás főképpen a széles hátizmot fejleszti.
A rudakat tudjuk nyújtó gyakorlatokhoz is használni. Valamint a haladó street workoutosoknak nagyszerű lehetőség a húzódás-tolódás támaszba gyakorlat, vagy lefüggésben történő lábemelés elvégzéséhez melyek egész felsőtestünket megdolgoztató feladatok.

Felnőttek és gyerekek is kényelmesen használhatják. Minden korosztálynak remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolák udvarára, kollégiumokba, szállodákba, strandra, parkokba vagy sportpályák mellé javasoljuk. A különböző magasságú rudak segítségével mindenki ki tudja választani a számára megfelelő helyet. A rudak kialakítása lehetővé teszi, hogy egyszerre többen (akár hatan is) használatba vegyék az állványt.

Javasolt használata:
Álljon szembe az eszközzel és fogja meg a megfelelő rudat, a gyakorlatnak megfelelő fogással (madárfogás/alsófogás/vegyes fogás). Húzza fel magát állmagasságig majd engedje vissza. A húzódzkodás mellett a nyújtórúd lehetőséget biztosít egyéb gyakorlatok végrehajtására is, például lefüggésben lábemelés vagy húzódás-tolódás, vagy nyújtó gyakorlatokhoz is kiválóan alkalmazható.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

A termék az MSZ EN 1176:2018 szabványpontoknak megfelel és játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2323 Háromtagú nyújtórúd esési tér

További információk

Termékkód

SB 2323

Ajánlott korcsoport

Az eszközt 14 éves vagy annál idősebb személy használhatja, akinek a magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.

Alapanyag

Kívül- belül galvanizált középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek

Kritikus esésmagasság

2300 mm

Méret

Felépítmény alapterület: 4000 mm x 125 mm, Magasság(földtől): 2350 mm

Szabad tér mérete

7 x 3,25 m ~22,75 m2

Ütéscsillapítás

Gyep vagy homok

Shopping Cart
Scroll to Top