Scroll to Top

Streetball palánk tartóállvánnyal

, ,

Streetball palánk tartóállvánnyal

232.045 Ft

Termékkód: SB 2387 – A Sunbars streetball palánk-állvány szettet egyszerűen rögzíthetjük bárhol a szabadban, így az utcai kosárlabdát könnyedén játszhatjuk otthon vagy akár az utcán, köztereken, parkokban. Az ívelt streetball palánk 90×67 cm-es, valamint a szett kelléke egy 45 cm átmérőjű gyűrű, melyhez tartozik egy minőségi kosárlabdaháló. A streetball palánk a 15 mm vastagságú, tömör üvegszálás szerkezetnek köszönhetően rendkívül strapabíró és időt álló, így ellenáll mind az időjárás viszontagságainak, mind a játékosok által okozott terhelésnek. A tartó állvány rendkívül stabil és masszív szerkezetű, továbbá kívül-belül galvanizált, valamint műanyag porfestéssel ellátott, melyek biztosítják a hosszú élettartamot a tartó szerkezetnek. A palánkhoz egy hátsó merevítés van rögzítve, mely egy plusz megerősítést és stabilitást biztosít a gyűrűnek, így megakadályozza, hogy leszakadjon a palánkról. A streetball szabályzatának megfelelően a zsákolás tilos, ezért a gyűrűn való függeszkedés sem megengedett, ennél fogva a gyűrű rögzítése sem teszi lehetővé azt, hogy a játékosok teljes testsúlyukkal belekapaszkodjanak a gyűrűbe. A streetball palánk-állvány szettet kizárólag kültéri használatra ajánljuk, beltéri használatra a Sunbars kosárlabda palánk szett az ideális választás, melyet honlapunkon szintén megtalál.

Leírás

Streetball palánk tartóállvánnyal

Termékkód: SB 2387

 Kosárlabda

A kosárlabda napjaink egyik legnépszerűbb és legegyszerűbb sportága, mindez annak köszönhető, hogy csupán néhány eszközre van szükségünk. Világszerte több millióan űzik a kosárlabdát hobbiból, esetleg hivatásukként is.

Hazánkban is mély hagyományokkal rendelkezik a kosárlabda, azonban klasszikus sikersportágnak nem tekinthető, Európa középmezőnyében helyezkedik el férfi és női válogatottunk is. A kosárlabdázás királyi bajnoksága egyértelműen az észak-amerikai kosárlabdaliga, hétköznapi nevén NBA, mely a legjobb és legértékesebb játékosok hazája.

Szeretnél Lebron James vagy Kevin Durant bőrébe bújni egy-egy pillanatra, és érezni, hogy milyen érzés pont betalálni a közepébe egyetlen laza mozdulattal? Nincs másra szükséged, csupán egy strapabíró palánkra, amit mi biztosítunk, egy keményre felfújt labdára, valamint egy mozgékony társaságra. Ha ezek megvannak, akkor nincs más hátra, jöhetnek a zsákolások, triplák és egy az egy elleni küzdelmek.

Meg kell említeni, hogy a kosárlabdának végtelenül egyszerű szabályai vannak, így játékvezetőre sincs szükség, ugyanis a fair play szabályai az irányadóak.  Természetesen az imént említett játékvezetés a versenyszerű és a profi kosárlabda elengedhetetlen kelléke. Továbbá azt se felejtsük el, hogy nem feltétlenül van szükség másokra a játékhoz, egyedül is könnyen lehet gyakorolni, így a fejlődés kizárólag rajtad múlik.

Télen sajnos a kemény fagyok és a havazás megakadályozhat abban, hogy kedvünk szerint a szabadban legyünk, azonban tavasszal már a zord időjárás sem szabhat gátat a szabadtéri mozgásnak. Eljött az idő arra, hogy akár egyedül, akár társaságban dobáljunk, vagy játsszunk egy hétvégi meccset a barátokkal. A szabvány szerint a gyűrű magasságának a talajtól számítva 3,05 méterre kell lennie, ez a magasság azonban egyéni igények esetén eltérő is lehet. Kültéri és beltéri használatra egyaránt ajánljuk.

Nincs más hátra, zsákolj velünk te is!

További információk

Termékkód

SB 2387

Alapanyag

Kosárlabda palánk: 3 mm-es polikarbonát lap, porfestett fém tartószerkezet, porfestett fém gyűrű, galvanizált és porfestett állvány, háló 100% nejlon

Ajánlott korcsoport

6 éves kortól

Méret

A palánk mérete 90×67 cm, a gyűrű átmérője 45 cm, magasság (a talajtól): a falra szerelés függ a felhasználó korától és magasságától

Vélemények (0)

Értékelések

There are no reviews yet

Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Log In
Shopping Cart
Scroll to Top