Scroll to Top

Horganyzott lánc háló kosárlabda gyűrűhöz

, ,

Horganyzott lánc háló kosárlabda gyűrűhöz

(1 vásárlói értékelés)

7.740 Ft

Termékkód: SB 2389 – A horganyozott kosárlabda láncháló könnyen felszerelhető a kosárlabda gyűrűre, melyhez 12 ponton rendkívül egyszerűen lehetséges rögzíteni. A láncháló alkalmas a tartós és folyamatos használatra, továbbá ellenáll az időjárás viszontagságainak, ennek köszönhetően kültéri és beltéri használatra is ajánljuk.
A képen lévő gyűrű illusztráció.

Leírás

Kosárlabda gyűrű hálóval

Termékkód: SB 2389

 Kosárlabda

A kosárlabda napjaink egyik legnépszerűbb és legegyszerűbb sportága, mindez annak köszönhető, hogy csupán néhány eszközre van szükségünk. Világszerte több millióan űzik a kosárlabdát hobbiból, esetleg hivatásukként is.

Hazánkban is mély hagyományokkal rendelkezik a kosárlabda, azonban klasszikus sikersportágnak nem tekinthető, Európa középmezőnyében helyezkedik el férfi és női válogatottunk is. A kosárlabdázás királyi bajnoksága egyértelműen az észak-amerikai kosárlabdaliga, hétköznapi nevén NBA, mely a legjobb és legértékesebb játékosok hazája.

Szeretnél Lebron James vagy Kevin Durant bőrébe bújni egy-egy pillanatra, és érezni, hogy milyen érzés pont betalálni a közepébe egyetlen laza mozdulattal? Nincs másra szükséged, csupán egy strapabíró palánkra, amit mi biztosítunk, egy keményre felfújt labdára, valamint egy mozgékony társaságra. Ha ezek megvannak, akkor nincs más hátra, jöhetnek a zsákolások, triplák és egy az egy elleni küzdelmek.

Meg kell említeni, hogy a kosárlabdának végtelenül egyszerű szabályai vannak, így játékvezetőre sincs szükség, ugyanis a fair play szabályai az irányadóak.  Természetesen az imént említett játékvezetés a versenyszerű és a profi kosárlabda elengedhetetlen kelléke. Továbbá azt se felejtsük el, hogy nem feltétlenül van szükség másokra a játékhoz, egyedül is könnyen lehet gyakorolni, így a fejlődés kizárólag rajtad múlik.

Télen sajnos a kemény fagyok és a havazás megakadályozhat abban, hogy kedvünk szerint a szabadban legyünk, azonban tavasszal már a zord időjárás sem szabhat gátat a szabadtéri mozgásnak. Eljött az idő arra, hogy akár egyedül, akár társaságban dobáljunk, vagy játsszunk egy hétvégi meccset a barátokkal. A szabvány szerint a gyűrű magasságának a talajtól számítva 3,05 méterre kell lennie, ez a magasság azonban egyéni igények esetén eltérő is lehet. Kültéri és beltéri használatra egyaránt ajánljuk.

Nincs más hátra, zsákolj velünk te is!

További információk

Termékkód

SB 2389

Ajánlott korcsoport

6 éves kortól

Vélemények (1)

Horganyzott lánc háló kosárlabda gyűrűhöz termékről 1 értékelés

5,0 Értékelés
1-1 of 1 review
  1. A kampót kellett egy kicsit beakasztás után összecsípni fogóval, mert a labda ha a hálóba talált, a láncokat kiakasztotta, de ezzel a megoldással szuper lett. Remélem több évig kitart, nem úgy mint a hálós.

Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Log In
Shopping Cart
Scroll to Top