Scroll to Top

Sárkonyha panel

, , , ,

Sárkonyha panel

(1 vásárlói értékelés)

278.000 Ft

Termékkód: CN 9050 – A sárkonyha egy szabadtéri játék melyet kertbe, udvarra ajánlunk. Érdemes olyan területre telepíteni, ahol közelben van folyóvíz – egy kültéri csap vagy ivókút, de néhány vízzel teli edény is megteszi. A termék a klasszikus homokozó és a babakonyha játéksarok funkciók ötvözete. A rozsdamentes tálca kivehető a könnyebb ürítés érdekében. (A tálca rozsdamentes lánccal rögzített a panelhoz.) A tartóláb nem tartozék. 

Leírás

Sárkonyha panel

Termékkód: CN 9050

Termékjellemzők:

A sárkonyha több funkciós fejlesztő játék. Egyéni és csoportos használata különféle fejlődési területeken segíti a gyermekeket. Egyéni használata segíti a koncentrációt, míg a társas használat fejleszti a problémamegoldást, az önszabályozást és az önfegyelmet is. Mivel a konyha fontos szerepet játszik az ember életében, így a játékkonyhában történő játéknak is komoly személyiség és közösségformáló ereje van. A gyerekek utánozzák azokat a tevékenységeket, amiket otthon a szüleiktől ellátnak, így hamarabb megtanulják a strukturált szociális tevékenységeket is.

A szabadban való játék és a természetben való tartózkodás köztudottan jótékony hatással van az egészségre, és hozzájárul az egészséges immunrendszerhez. A gyerekek játék közben érzékszervi, érzelmi és képzeletbeli tapasztalatokat szereznek, valamint szociális és motoros készségeket fejlesztenek. Jó lehetőséget biztosít a környezeti nevelés megvalósításához, hisz a gyermekek természetes anyagokkal játszhatnak.

A kötetlen, kísérletező, szabad, felnőtt által nem strukturált játék hozzásegíti a gyerekeket az önálló tapasztalat szerzéshez. Olyan extra elemek is hozzáadhatóak, mint az ételfestékek, gyógynövények vagy kréta, amelyeket felapríthat a gyermek és azzal „fűszerezheti” meg az élményt. Játszva fedezheti fel a környezete anyagait, textúráit, halmazállapotait. Az így megszerzett természet ismeret, a „tudományos megfigyelés” kialakulását segítő elő a kisgyerekben, ami a megerősítések révén egyéni tapasztalattá válik, önbizalommal tölti el a gyermeket.

Felhasznál anyagok, szerkezeti felépítés: A termék 19 mm-es nagy sűrűségű, anyagában színezett polietilén panelekből áll, ezáltal színtartó és sima felületű marad a fával ellentétben. Víz hatására sem vetemedik vagy szálkásodik. Állítható a felfüggesztés szélessége és magassága is, ami fontos mivel a helyes testtartás megőrzéséhez az elemet úgy kell elhelyezni, hogy csípőmagasságban legyen. Állítható vízszintes felfüggesztési távolság 580-880 mm között. A játékhoz tartozik egy rozsdamentes acél mosogató tálca is, amely kivehető, és így könnyen üríthető. A tálca lánccal rögzített, hogy ne lehessen elveszíteni.

A tartó oszlop nem tartozék.

A termék megfelel a játszótéri eszközökre vonatkozó szabványpontoknak és játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Telepítés: A termék telepítése betonozással történik.  A termék telepítése betonozással történik. A betontuskó elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást. A beton megszilárdulását követően (beton kötési ideje legalább 10-15 nap időjárástól függően) biztonságosan használható a játékeszköz.

Esés magasság: 60 cm (ütéscsillapító felületként már a gondozott gyep is elfogadott az esési téren belül)

Esési tér: 13,8 m2

 

Termék kapcsolódó dokumentumai:

CN-9050 Sárkonyha panel: Szerkezeti ábra

CN-9050 Sárkonyha panel: Esési tér

 

További információk

Tömeg 26 kg
Termékkód

CN 9050

Ajánlott korcsoport

3-12 év

Méret

60 x 49 x 97 cm

Esési tér

397 x 349 cm

Esésmagasság

<0.6 m

Vélemények (1)

Sárkonyha panel termékről 1 értékelés

5,0 Értékelés
1-1 of 1 review
  1. Imádják a gyerekek!

Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Log In

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
Scroll to Top