OXO amőbajáték

(2 vásárlói értékelés)

38.100 Ft

Termékkód: 50810 – Ez egy 9 részből álló kirakós játék, ahol minden henger oldalán egy X és egy O betű található. Csökkentett látóképességű gyermekek részére is ajánljuk.

Cikkszám: 50810  Kategóriák: , ,

OXO amőbajáték

Termékkód: 50810

Termékjellemzők:

A 9 db hengert egy menetes szárra ráhúzva egy 3 x 3 elemes kirakós játékot kapunk, amin a hengerek elfordíthatóak. A játékot egyszerre két gyerek játssza és az a cél, hogy kirakják vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan a 3 egyforma elemet. Aki hamarabb kirakja az nyer, de természetesen a másik játékosnak ebben meg kell akadályoznia. A játékosok egymást követően egyszerre csak egy hengert fordíthatnak el. Csökkentett látóképességű gyermekek részére is ajánljuk.

Közterületekre, óvodákba, iskolákba és magánkertekbe egyaránt ajánljuk.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

Egy készlet 9 db műanyag hengerből áll, 3 db menetes szárra ráhúzva könnyen beépíthető bármelyik játék oldalába, így adva újabb funkciót a játéknak. Akár önállóan is beépíthető, így önálló játékeszközként is elhelyezhető a játszótéren.

A 3 db menetes szár nem tartozéka a készletnek!

Termékkód

50810 

Tömeg

3.95 kg

Alapanyag

UV stabil műanyag

Csomagolási egység

9 db henger/szett

Méret

1 db henger mérete: 165×230 mm

Színválaszték

Sárga alapon fekete felirat

OXO amőbajáték termékről 2 értékelés

  1. Anonim (megerősített tulajdonos)

  2. Péter Nagy (megerősített tulajdonos)

    A játék tökéletes, minőségi. A kiszolgálás kedves, gyors, pontos, rugalmas. Minden van készleten, megrendeléstől számítva házhoz szállítással kérve is megkaptunk a terméket 1 héten belül. Végre egy cég, aki játszótéri játékok tekintetében csillagos 5-ös, árukészletük hatalmas, modern, tele újdonságokkal. Ajánlom mindenkinek, nem fog csalódni.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Cancel

Scroll to Top