, ,

Standard baba-mama hinta

98.000 Ft

Legújabb hintánkat a közös játék fejlesztő ereje ihlette. Ennek megfelelően két hinta ülőke került kialakításra az eszközön, egy laphinta – amelyet a nagyobb gyerekek vagy akár a szülők használhatnak-, és egy vele szemben elhelyezkedő bébihinta, amelyben a legkisebbek biztonságosan ismerkedhetnek meg a hintázás fejlesztő élményével.

Cikkszám: 14600 Kategóriák: , ,

Standard baba-mama hinta

Termékkód: 14600

Termékjellemzők:

A páros hinta a gyerekek,  a szülők, nagyszülők vagy nagyobb testvérek közös hintaléményét teszi lehetővé. Az egymással  szemben lévő ülőkéken ülve folyamatos szemkontaktust tarthatunk fönn a gyermekkel. A korai és rendszeres, szoros vizuális interakciók pozitív hatással vannak a gyermek érzelmi és fizikai fejlődésére. A babák a hozzájuk közelállók arcából következtetnek a környezetük állapotára, ezért nagyon fontos hogy egy olyan fizikai tapasztalást , amit a hintázás okoz, a gyermek szülei arcának megnyugtató látványával ismerkedjen meg. Így az egyensúlyszerv előre/hátra irányú stimulálását és a periférikus látvány ritmikus változásának élményét biztonsággal szokja meg. Végül, de nem utolsó sorban, mivel  mi magunk szabályozhatjuk a hinta ringásának sebességét, amelyet a baba arcát figyelve, reakcióit felmérve könnyedebben szabályozhatunk a hagyományos hintáztató módszerrel szemben.

A páros hintát nem csak legkisebbek élvezhetik, hiszen nagyobb gyerekek is bátran hintázhatnak vele a laphinta részt használva. Így ez a termékünk számos módon kihasználható.

Modern formavilágú termék, erős és stabil kivitelezésű. A biztonságos ringatózásért két rozsdamentes acél lánc felel, mely felfüggesztésének köszönhetően már meglévő állványokra is felszerelhető, magassága állítható. Por-festett fém merevítő elem köti össze az alumínium betétes laphintát a biztonsági bébihintával .

Ajánljuk közterekre és óvodák udvarára is.

Termékkód

14600

Alapanyag

• Por-festett hajlított fém cső
• Alumínium betétes bébi ülőke
• Alubetétes hintalap

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
Scroll to Top