, ,

Páros hinta

200.500 Ft

Termékkód – 14700 Legújabb hintánkat a közös játék élménye ihlette. Ennek megfelelően két hinta ülőke került kialakításra az eszközön, egy laphinta – amelyet a nagyobb gyerekek vagy akár a szülők használhatnak-, és egy vele szemben elhelyezkedő bébihinta, amelyben a legkisebbek biztonságosan élvezhetik a hintázás örömét.

Cikkszám: 14700 Kategóriák: , ,

Páros hinta

Termékkód: 14700

Termékjellemzők:

A páros hinta nem csak a gyerekek, de a szülők, nagyszülők vagy nagyobb testvérek örömére is szolgál, hiszen általa a család legkisebb tagjával együtt élvezhetik a játékot. Babakorban a gyerekek még kevés játszótéri játékot tudnak igénybe venni, viszont ezzel a hintával ők is biztonságosan ringatózhatnak, miközben a szülő mindvégig szemmel tarthatja őket. A babahintával szemben lévő ülőkén ülve végig kísérhetjük az apróság minden mozdulatát, vele együtt mosolyoghatunk és részesei lehetünk örömének, végül, de nem utolsó sorban mi magunk szabályozhatjuk a hinta ringásának sebességét, amelyet a baba arcát figyelve, reakcióiból felmérve könnyedebben szabályozhatunk a hagyományos hintáztató módszerrel szemben.

A páros hintát nem csak legkisebbek élvezhetik, hiszen nagyobb gyerekek is bátran hintázhatnak vele a laphinta részt használva. Így ez a termékünk számos módon kihasználható.

A biztonságos ringatózásért két rozsdamentes acél lánc felfüggesztő, egy porfestett fém összekötő és kapaszkodó cső, 1 db alumínium betétes laphinta és egy biztonsági bébihinta felelnek.

Ajánljuk közterekre és óvodák udvarára is, a szülők és persze a legkisebbek legnagyobb örömére.

Termékkód

14700

Méret

100 × 75 × 120 cm

Alapanyag

• Porfestett hajlított fém cső
• Alumínium betétes bébi ülőke
• Alubetétes Hintalap

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
Scroll to Top