Biztonsági fotelhinta köztérre

(1 vásárlói értékelés)

278.000 Ft

Termékkód: 14670 – Olyan gyermekek részére ajánljuk, akiknek problémát okoz a felsőtest megtartása vagy a hagyományos hinták nem nyújtanak biztonságérzetet a gyermek részére. A hintaülés oldalfalas kialakítása körülöleli a testet, ami biztonságérzetet nyújt a gyermeknek, amitől huzamosabb ideig tudja élvezni a hintázás jótékony hatásait. Kényelmes kialakítása, sima, széles, mély ülőfelülete és hátradöntött háttámlája segíti a gerinc tehermentesítését, biztosítja a megfelelő testhelyzetet és a felsőtest alátámasztását. Erősíti a fizikumot, javítja az egyensúlyi reakciókat, a motoros tervezést és a testtartást hintázás, vesztibuláris tréning vagy játékterápia közben.

Cikkszám: 14670 Kategóriák: , ,

Leírás

Biztonsági fotelhinta köztérre

Termékkód: 14670

Olyan gyermekek részére ajánljuk, akiknek problémát okoz a felsőtest megtartása vagy a hagyományos hinták nem nyújtanak biztonságérzetet a gyermek részére. Mivel a hinta kialakításának köszönhetően, a törzset nem csak hátulról ,de mindkét oldalról támasztja így alkalmas mozgássérült gyermekek részére is. A biztonságot tovább növeli, hogy elöl egy karabinerekkel ellátott, acélbetétes kötél védi a gyermeket a kieséstől. Ettől függetlenül a játék használatához felnőtt jelenléte javasolt. A fotel hintaülőke rendelkezik a köztéri játszóterek használatához szükséges tanúsítással, így hagyományos hintaülőkék helyére is könnyen fölszerelhető.

Tulajdonságok:

  • Stabil, rotációs öntéssel legyártott, nagy sűrűségű polietilénből (HDPE) készült hintaülés.
  • A termék rozsdamentes acélláncon függ, ami jól ellenáll az időjárás viszontagságainak és biztonságosan tartja az átlagosnál nehezebb ülőkét.
  • Acélbetétes biztonsági kötél tartja a hintában a hintázó gyermeket.
  • Könnyen tisztítható szappannal és vízzel.

Alapanyagok:

  • Rotációs öntéssel gyártott nagy sűrűségű polietilén /HDPE/
  • Fröcssöntött gumi ütköző /EDPM/
  • Rozsdamentes acél tartólánc
  • Acélbetétes biztonsági kötél

További információk

Tömeg 12.2 kg
Termékkód

14670

Méret

108 x 60 x 41 cm

Alapanyag

Rotációs öntéssel gyártott nagy sűrűségű polietilén, fröcssöntött gumi ütköző, rozsdamentes acél tartólánc, acélbetétes biztonsági kötél

Ajánlott korcsoport

3 éves kor felett

Opciók/Színválaszték

, ,

Biztonsági fotelhinta köztérre termékről 1 értékelés

5,0 Értékelés
1-1 of 1 review
Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Log In

Érdekelhetnek még…

Sale!

Prémium amerikai hintacsukló

6.990 Ft
Sale!

Hintacsukló TYPE D+ 140 mm-es

2.390 Ft
Sale!

Hintacsukló TYPE D+ 160 mm-es

2.590 Ft