Scroll to Top

Csúszdaállvány hintával

, , , , , , ,

Csúszdaállvány hintával

(1 vásárlói értékelés)

628.650 Ft

Termékkód: H-1120 – Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 3 éves kortól.

Leírás

Csúszdaállvány hintával

Termékkód: H-1120

Termékjellemzők:

Ezt a termékünket 120 cm-es indulómagasságú 2,5 méter hosszú csúszdával és 1 db alubetétes laphintával kínáljuk, 3-14 éves korú gyermekek számára. A játékot az oldalunkon kínált poliészter beülőkaros csúszdalapokkal adjuk át vásárlóinknak.

Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 3 éves kortól. Telepítésénél ütéscsillapító felület kialakítása szükséges az MSZ EN 1177 szabvány szerint 1,2 méteres esésmagasságnak megfelelően.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1;3:2018 és az MSZ EN 1176-2:2017+AC:2020 szabványpontoknak és játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

A tartóláb egy élhajlított porfestet szénacél lemez, a fa szerkezethez rögzül, amely egy ütközővel biztosítja, hogy a fa ne érintkezzen közvetlen a talajjal, ezzel meggátolva a korhadást. Minimum 4, hosszú acél csavarral csatlakoznak a fa oszlopokhoz. Alapozással és színes porfestéssel ellátott. A porfestés a legkorszerűbb környezetbarát felületkezelési eljárás a korrózió védelemben.

Fa részek: Fenyő rétegragasztott gerenda, látszó minőség. Technikailag szárított, hossz toldott – ragasztott fenyőből készül. A gyenge pontok kiejtésével és a rétegelt kialakítással megfelel a DIN EN 14080:2013 szabványnak. Szilárdsági értéke GL24h.   Deszka anyag AB minőségű, nem tartalmaz kieső illetve fekete göcsöket. Gyalult, minden oldala csiszolt, szálkamentes és lekerekített élű.

A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. UV álló, két rétegben, vízbázisú vastaglazúrral és természetes gombásodást megelőző szerrel kezelt.

Az összes csavart szerszám nélkül megbonthatatlan, kerekített műanyag takaró védi.

Kapaszkodó és mászóka részek polietilén UV sugárzásnak ellenálló műanyag, illetve a porfestett fém kapaszkodó és mászókaelemek is jó fogást biztosítanak, elkerülve az ujj-, illetve a fejbeszorulás veszélyét.

A beülőkaros csúszdalap teljes vastagságában poliészter műanyag, ennek köszönhetően a használatból eredő természetes kopás után is megtartja a színét, és nem csökken a csúszás élménye sem. A csúszda hullámos vonalvezetéséből adódóan alsó kifutórésze lelassítja a csúszdázó gyermeket, így nem repül ki a végén.

A hintaülőkék felfüggesztése átmenő csavarozással, kontraanyával ellátott, galvanizált műanyag csúszócsapágyas hintacsuklókkal történik. A láncos csatlakozó sekli rész is menettel ellátott, és önbiztosító anyával rögzített. A galvanizált lánc 5, illetve 6mm-es szem nagyságú, hogy ne okozhasson ujjbeszorulást, illetve becsípődést. A lánc csatlakozási pontjainál belső kulcsnyílású, süllyesztett csavarral és önzáró anyával ellátott sekliket használunk.

A hintaülőkék merevségét a belső lekerekített sarkú alumínium váz biztosítja. A teljes külső felületet kellemes tapintású, rugalmas gumibevonat fedi, melynek köszönhetően a balesetveszély minimálisra csökkenthető.

Telepítés:

A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik.

A betontuskó elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást.

Esésmagasság: 120 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerinti homok vagy gumiburkolat, stb. ütéscsillapító felület kialakítása szükséges.)

Esési tér: 41 m2

Játék kapcsolódó dokumentumai:

H-1120 Csúszdaállvány hintával – Esési tér/Alapozás

H-1120 Csúszdaállvány hintával – Talajábra

 

További információk

Tömeg

200 kg

Termékkód

H-1120

Alapanyag

Fenyő szerkezet; acél lábak, létrafokok, szerkezeti elemek és lánc; műanyag csúszdapálya; gumi ülőke

Esésmagasság

1200 mm, esési tér: 5000×8000 mm

Ajánlott korcsoport

3-14 éves korig

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1;3:2018 és MSZ EN 1176-2:2017+AC:2020

Ütéscsillapítás

Homok vagy gumiburkolat

Vélemények (1)

Csúszdaállvány hintával termékről 1 értékelés

5,0 Értékelés
1-1 of 1 review
  1. Stabil szerkezeti kialakítás élénk színekkel.

Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Log In
Shopping Cart
Scroll to Top