, , , , , , ,

Csúszdaállvány hintával

(1 vásárlói értékelés)

628.650 Ft

Termékkód: H-1120 – Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 3 éves kortól.

Csúszdaállvány hintával

Termékkód: H-1120

Termékjellemzők:

Ezt a termékünket 120 cm-es indulómagasságú 2,5 méter hosszú csúszdával és 1 db alubetétes laphintával kínáljuk, 3-14 éves korú gyermekek számára. A játékot az oldalunkon kínált poliészter beülőkaros csúszdalapokkal adjuk át vásárlóinknak.

Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 3 éves kortól. Telepítésénél ütéscsillapító felület kialakítása szükséges az MSZ EN 1177 szabvány szerint 1,2 méteres esésmagasságnak megfelelően.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1;3:2018 és az MSZ EN 1176-2:2017+AC:2020 szabványpontoknak és TÜV Rheinland által kibocsátott játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Fa részek

I. osztályú kontrapozíciósan ragasztott, bélmentes, lekerekített élű, fenyőből készülnek.

Felületkezelés

Az alkalmazott felületkezelő anyagok környezetbarátak, tartós bevonatot biztosítanak, UV sugárzásnak ellenállnak, mérgező anyagokat nem tartalmaznak.

Szerkezeti elemek rögzítése

A különösen nagy igénybevételnek kitett szerkezeti elemeket átmenő kapupánt csavarozással, illetve hatlapfejű csavarokkal rögzítjük. Ezen csavarokat mindenhol polietilén, UV-stabil csavartakaró védőkupakokkal látjuk el, ahol azok a játék síkjából kiállnak. Egyéb helyeken kereszthornyolt, süllyesztett fejű facsavarokat alkalmazunk.

Fémrészek

Végei legömbölyítettek, sarkai lekerekítettek, élei hajlítottak, hogy ne okozhassanak sérülést se a bőrön, se a szemgödörben. A lyukak nagyságánál és a mászórudak távolságánál ügyeltünk rá, hogy elkerüljük az ujj -, illetve fejbeszorulás veszélyét. Egészségre ártalmatlan külső porfesték bevonattal látjuk el, hogy jól ellenálljanak az időjárás viszontagságainak, és a fém teljes felületén egyenletes, tartós bevonatot kapjon.

Kapaszkodó és mászóka részek

A polietilén UV sugárzásnak ellenálló műanyag, illetve a porfestett fém kapaszkodó és mászókaelemek is jó fogást biztosítanak, elkerülve az ujj-, illetve a fejbeszorulás veszélyét.

Hintaülőkék

A felfüggesztés átmenő csavarozással, kontraanyával ellátott, galvanizált műanyag csúszócsapágyas hintacsuklókkal történik. A láncos csatlakozó sekli rész is menettel ellátott, és önbiztosító anyával rögzített. A galvanizált lánc 5, illetve 6mm-es szemnagyságú, hogy ne okozhasson ujjbeszorulást, illetve becsípődést. A lánc csatlakozási pontjainál belső kulcsnyílású, süllyesztett csavarral és önzáró anyával ellátott sekliket használunk.

A hintaülőkék merevségét a belső lekerekített sarkú alumínium váz biztosítja. A teljes külső felületet kellemes tapintású, rugalmas gumibevonat fedi, melynek köszönhetően a balesetveszély minimálisra csökkenthető.

Poliészter beülőkaros csúszdalap

Alapanyaga teljes vastagságában poliészter műanyag, ennek köszönhetően a használatból eredő természetes kopás után is megtartja a színét, és nem csökken a csúszás élménye sem. A csúszda hullámos vonalvezetéséből adódóan alsó kifutórésze lelassítja a csúszdázó gyermeket, így nem repül ki a végén.

Telepítés

A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A játék fa része és a talajszint között tartsunk 5cm távolságot, így biztosíthatjuk, hogy a fa részek ne érintkezzenek a talaj.

Játék kapcsolódó dokumentumai:

Tömeg

200 kg

Termékkód

H-1120

Alapanyag

Fenyő szerkezet; acél lábak, létrafokok, szerkezeti elemek és lánc; műanyag csúszdapálya; gumi ülőke

Esésmagasság

1200 mm, esési tér: 5000×8000 mm

Ajánlott korcsoport

3-14 éves korig

Tanúsítvány szám

M6 69265135 0001

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1;3:2018 és MSZ EN 1176-2:2017+AC:2020

Ütéscsillapítás

Homok vagy gumiburkolat

Csúszdaállvány hintával termékről 1 értékelés

  1. Boglárka T. (megerősített tulajdonos)

    Stabil szerkezeti kialakítás élénk színekkel.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Elvetés

Shopping Cart
Scroll to Top