Scroll to Top

Cica Vár

, ,

Cica Vár

1.270.000 Ft

A játékvár különleges formája már messziről felhíja magára a figyelmet a udvaron. Színes, változó formájú elemei minden gyermeket játékra hívnak, az íves létra, mászófal használatával a gyermekek ügyessége nagyban fejlődik és a nagy átmérőjű, teljesen sima műanyag cső alagút biztos, hogy a gyermekek egyik kedvenc helye lesz a játékban. Külön fontosnak tartottuk, hogy színes alagút átengedje a fényt így a gyerekek nem egy sötét csőbe másznak így nagyobb a biztonságérzetük és a szülők, óvónők is figyelemmel kísérhetik a gyermekeket mert nincsenek takart részek a játékon.

A beülőkaros 60 cm induló magasságú dupla oldalfalú csúszda kényelmes és biztonságos leülést és csúszást biztosít a gyermekeknek, a csúszda erősített oldalfalának köszönhetően rendkívül tartós, anyagában színezett így sokáig megőrzí színét és használhatóságát.

60 cm esésmagasságának köszönhetően, olcsón telepíthető mert nem szükséges külön ütéscsillapító talaj kialakítása, a gondozott gyep is elegendő a játék esési terén belül.

Cikkszám: H-1230 Kategóriák: , ,

Leírás

Óvodás és bölcsődés korú gyermekek részére ajánlott köztéri tanúsítással is rendelkező játszóvár, sokféle mászási, lehetőséggel, csőalagúttal, csúszdával. Nagy népszerűségét annak köszönheti, hogy már önmagában is számos játéklehetőséget kínál egy gyerekcsoportnak.

További információk

Tömeg 97 kg
Méretek 3655 × 2412 cm
Méret:

3655*2412 mm

Ajánlott korcsoport:

A játék használata 1-10 éves korig ajánlott.

Ütéscsillapítás:

Ütéscsillapítás gyanánt gondozott gyep is elfogadott.

Magasság:

2300 mm

Esésimagasság:

600 mm

Tömeg:

97 kg

Alapanyag:

Rétegragasztott, gyalult borovi fenyő, rétegelt vízálló falemez, HDPE műanyag, PE műanyag

Esési tér:

7529*6408 mm (44,1 m2)

Vélemények (0)

Értékelések

There are no reviews yet

Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Log In
Shopping Cart
Scroll to Top