,

Háromtagú egyensúlyozó centrum

609.600 Ft

Termékkód: RH 3353 – Óvodáskorú gyermekeknek, mozgáskoordináció fejlesztésére.

Cikkszám: RH 3353 Kategóriák: ,

Háromtagú egyensúlyozó centrum

Termékkód: RH 3353

Termékjellemzők:

Közterületi célra ajánlott egy időben több gyermek által használható ügyességfejlesztő, egyensúlyérzék javítását szolgáló eszköz.

A ‘Z’-alakú egyensúlyozó eszköz egyik végén egy fagerendán indulhatunk, majd egy kis dőlésszögű kötélhídon áthaladva rétegelt lemez korongokon ugrálva juthatunk végig az egyensúlyozó centrumon. A három különböző nehézségű járófelületnek köszönhetően már a legkisebb gyermekeknek is könnyen felmászhatnak rá, ugyanakkor fokozatosan próbára tehetik az ügyességüket és egyensúlyérzéküket a soron végighaladva. Alacsony esésmagassága miatt különösebb ütéscsillapító felület nélkül is biztonságosan használható.

Az egyensúlyozó centrum teljes hossza: 8450 mm

A termék MSZ EN 1176-1:2018-as  játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés: Rétegelt lemez, I. osztályú kontrapozíciósan ragasztott, bélmentes, lekerekített élű fenyő gerendák, acélbetétes, polietilén bevonatos biztonsági kötél, műanyag ‘T’ összekötő elemek. Az eszköz három elemből áll melyek egymáshoz csatlakoznak. Az egyensúlyozó gerenda és a rétegelt lemezből készült lépegető között található a kötélből készült egyensúlyozó rész.

Telepítés: A termék  telepítése betonozással történik. A betontuskó elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást. A beton megszilárdulását követően (beton kötési ideje legalább 10-15 nap időjárástól függően) biztonságosan használható a játékeszköz.

Esésmagasság: 36 cm Ütéscsillapításnak gondozott gyep is elegendő.
Esési tér: 35 m2

Játék kapcsolódó dokumentumai:

RH-3353 Háromtagú egyensúlyozó centrum – Alapozási rajz/ Esési tér

Tömeg 200 kg
Termékkód

RH 3353

Alapanyag

Bélmentes, rétegragasztott fenyő, 16 mm-es acélbetétes kötél, porfestett fém tartólábak, rétegelt lemez lépegetőkorongok

Méret

Alapterület: 5700×2608 mm

Ajánlott korcsoport

1-14 év

Szállítási adatok

A legnehezebb elem súlya: 47 kg, szállítási terület igény: ~2850×800 mm

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1:2018

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart
Scroll to Top