, , ,

Teherautó beülős rugós játék

217.800 Ft

Termékkód: 17402– Közterületi célra ajánlott, erős igénybevételt és az időjárás viszontagságait is jól tűrő HDPE műanyagból készült figurás rugós játék.

Teherautó beülős rugós játék
Termékkód: 17402

Termékjellemzők: Beülős, teherautó figurás rugós kültéri játék. A gyermek magában az eszközben foglal helyet, így nagyobb intenzitású játék közepette is biztonságban érezheti magát. Vandálbiztos, gondozásmentes, prémium játszótéri eszköz. A hintázáshoz hasonlóan, a rugós játékok használata is előnyös a mozgáskoordináció, az egyensúlyérzék, térlátás szempontjából. Szerepjátékokhoz is jól funkcionál és nem utolsó sorban izomzat fejlesztő, hisz a gyermek az egész testét használja miközben mozgásba hozza a játékot. A játékeszköz használata 3-8 év közötti gyermekek részére ajánlott.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1;6:2018 szabványpontoknak és játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés: A felépítmény HDPE műanyag. A megerősített műanyag fogantyúk és lábtámaszok csúszásgátló profillal vannak ellátva. A rugó  Ø 20mm vastag , átmérője Ø 200 mm és magassága 400 mm, anyaga porfestett acél.

Telepítés: A termék  telepítése az útmutató ábra segítségével szakszerűen kivitelezhető.

A betonozható fém alaptest betonozása előtt ellenőrizzük a felépítmény ülőkéjének vízszintes állapotát és figyeljünk rá, hogy a betonozható fém alaptest felső lemeze egy síkban legyen a talajsíkkal.A betontuskó elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást. A beton megszilárdulását követően (beton kötési ideje legalább 10-15 nap időjárástól függően) biztonságosan használható a játékeszköz.

Esésmagasság: 48cm (ütéscsillapító felületként már a gondozott gyep is elfogadott az esési téren belül)

Esési tér: 6,8 m2

Játék kapcsolódó dokumentumai:

17402 Esési tér

17402 Telepítési útmutató

Termékkód

17402

Tömeg

27.5 kg

Alapanyag

HDPE műanyag figura, tűzihorganyzott acél talp és porfestett rugó

Méret

73 x 47 cm

Ülőmagasság a talajtól

48 cm

Ajánlott korcsoport

3-10 éves korig

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1;6:2018

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
Scroll to Top