, , ,

Lovacska rugós játék

(3 vásárlói értékelés)

115.000 Ft

Termékkód: CNR-1801 – Közterületi célra ajánlott, erős igénybevételt és az időjárás viszontagságait is jól tűrő HDPE műanyagból készült figurás rugós játék.

Lovacska rugós játék

Termékkód: CNR-1801 

Termékjellemzők: Egyszemélyes, lovacska formájú, vandálbiztos, gondozásmentes, prémium játszótéri eszköz. A hintázáshoz hasonlóan, a rugós játékok használata előnyös a mozgáskoordináció, az egyensúlyérzék, térlátás szempontjából. Szerepjátékokhoz is jól funkcionál és nem utolsó sorban izomzat fejlesztő, hisz a gyermek az egész testét használja miközben mozgásba hozza a játékot.A játékeszköz használata 3-8 év közötti gyermekek részére ajánlott.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1;6:2018 szabványpontoknak és TÜV Rheinland által kibocsátott játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés: A felépítmény HDPE műanyag. A megerősített műanyag fogantyúk és lábtámaszok csúszásgátló felülettel vannak ellátva. A rugó  Ø 18mm vastag , átmérője Ø 170 mm és magassága 410 mm, anyaga porfestett acél.

Telepítés: A termék  telepítése az útmutató ábra segítségével szakszerűen kivitelezhető. A betontuskó elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást. A beton megszilárdulását követően (beton kötési ideje legalább 10-15 nap időjárástól függően) biztonságosan használható a játékeszköz. A betonozható fém alaptest betonozása előtt ellenőrizzük a felépítmény ülőkéjének vízszintes állapotát és figyeljünk rá, hogy a betonozható fém alaptest felső lemeze egy síkban legyen a talajsíkkal.

Esésmagasság: 49 cm (ütéscsillapító felületként már a gondozott gyep is elfogadott az esési téren belül)

Esési tér: 6,2 m2

Játék kapcsolódó dokumentumai:

CNR-1801 Telepítési útmutató

CNR-1801 Esési tér

Tömeg 27 kg
Termékkód

CNR-1801

Alapanyag

HDPE műanyag figura, tűzihorganyzott acél talp és porfestett rugó

Méret

76 x 22 cm

Ajánlott korcsoport

3-10 éves korig

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1;6:2018

Ülőmagasság a talajtól

49 cm

Lovacska rugós játék termékről 3 értékelés

1-3 of 3 reviews
  1. Rugalmas, gyors ügyintézés, kedves kiszolgálás, szuper termék. Elégedettek vagyunk, minden a megbeszéltek szerint ment, nagyon segítőkészek. Ajánljuk másoknak is ezt a webáruházat, rengeteg játék van készleten, néhány nap alatt meg is érkezett. Egyértelműen 5 csillag az értékelés.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Elvetés

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
Scroll to Top