, ,

Három pont felfüggesztésű billegő ladik

825.500 Ft

Termékkód: H-1150 – Ez a játékunk a vízen billegő ladik mozgását utánozva egyedi játékélményt nyújt a gyerekeknek. A “vízen billegő kishajó” fejleszti a gyerekek egyensúlyérzékét és alkalmas csoportos szerepjátékokra. Egyszerre 4-5 gyermek is kényelmesen elfér rajta akár a padon körbe ülve vagy az árbócrudat fogva könnyen mozgásba hozhatja a ladikot, utánozva a víz hullámzását.

Cikkszám: H 1150 Kategóriák: , ,

Termékjellemzők:

A három darab acél tartóoszlopon speciális hintacsuklók segítik, hogy a három felfüggesztési ponton minden irányba tudjon mozogni a kishajó. A hajón is három speciális csukló segíti a mozgást, mely acéllánccal csatlakozik a tartóoszlopokon lévő csuklókhoz.

A hajó belsejében lehetőség van körbe leülni egy kispadra, illetve az árbócoszlopba kapaszkodva mozgásba hozni a hajótestet. A három pontos felfüggesztésnek köszönhetően a gyerekeknek hasonló érzésük van mintha a vízen lenne a ladik.

A hajótest teljes egészében fából készült, porfestett fém árbócoszloppal és acélbetétes kötélből készült feszítő kötelekkel, rozsdamentes speciális csuklókkal csatlakozva a 3 db függesztő acéllánchoz.

A 3 db fém tartóoszlop porfestett felületkezelésű, rozsdamentes csuklókkal csatlakozik a hajótestet tartó acél láncokhoz.

Ajánlott korosztály 3-10 éves korig.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

  • A fa részek alapanyaga I. osztályú rétegragasztott, bélmentes lucfenyő.
  • Az oszlopok és középső árbóc porfestéssel ellátott horganyzott acélcsövekből állnak.
  • A kötelek 16mm-es fémbetétes kötélből készül.
  • A 3 db fém tartóoszlop porfestett felületkezelésű, rozsdamentes csuklókkal csatlakozik a hajótestet tartó acél láncokhoz.
  • A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít.

Telepítés:

A fém tartóoszlopok rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül.

Esési magasság: 95 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerint nem szükséges homok vagy gumi ütéscsillapítás, a meglévő gyep alkalmas).

Esési tér: 33,44 m2

Tömeg 130 kg
Termékkód

H-1150

Tömeg

130 kg

Méret

2620 x 1280

Magasság a földtől

Ladik 275 mm; Oszlop 1000 mm

Alapanyag

Porfestett fém oszlop, bélmenetes ragasztott lucfenyő

Esésmagasság

95 cm

Ajánlott korcsoport

3-10 éves

Esési tér

5087 x 6574 mm

Színválaszték

A képen látható összeállításban

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart
Scroll to Top