Scroll to Top

Három pont felfüggesztésű billegő ladik

, ,

Három pont felfüggesztésű billegő ladik

825.500 Ft

Termékkód: H-1150 – Ez a játékunk a vízen billegő ladik mozgását utánozva egyedi játékélményt nyújt a gyerekeknek. A „vízen billegő kishajó” fejleszti a gyerekek egyensúlyérzékét és alkalmas csoportos szerepjátékokra. Egyszerre 4-5 gyermek is kényelmesen elfér rajta akár a padon körbe ülve vagy az árbócrudat fogva könnyen mozgásba hozhatja a ladikot, utánozva a víz hullámzását.

Cikkszám: H 1150 Kategóriák: , ,

Leírás

Három pont felfüggesztésű billegő ladik

Termékkód: H-1150
Termékjellemzők:

A három darab acél tartóoszlopon speciális hintacsuklók segítik, hogy a három felfüggesztési ponton minden irányba tudjon mozogni a kishajó. A hajón is három speciális csukló segíti a mozgást, mely acéllánccal csatlakozik a tartóoszlopokon lévő csuklókhoz. A hajó belsejében lehetőség van körbe leülni egy kispadra, illetve az árbócoszlopba kapaszkodva mozgásba hozni a hajótestet. A három pontos felfüggesztésnek köszönhetően a gyerekeknek hasonló érzésük van mintha a vízen lenne a ladik.

Ajánlott korosztály 3-14 éves korig.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-6:2017+AC szabványpontoknak és játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés: A hajótest teljes egészében fából készült, porfestett fém árbócoszloppal és acélbetétes kötélből készült feszítő kötelekkel, rozsdamentes speciális csuklókkal csatlakozva a 3 db függesztő acéllánchoz. A 3 db fém tartóoszlop porfestett felületkezelésű, rozsdamentes csuklókkal csatlakozik a hajótestet tartó acél láncokhoz.

Telepítés: A fém tartóoszlopok rögzítése betonozással történik úgy, hogy a betontuskók elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül.

Esési magasság: 275  mm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerint nem szükséges homok vagy gumi ütéscsillapítás, a meglévő gyep alkalmas).

Esési tér: 33,44 m2

Játék kapcsolódó dokumentumai:

H-1150 Három pont felfüggesztésű billegő ladik: Esési tér

H-1150 Három pont felfüggesztésű billegő ladik: Alapozás

További információk

Tömeg 130 kg
Termékkód

H-1150

Méret

2620 x 1280

Magasság a földtől

Ladik 2275 mm; Oszlop 1000 mm

Alapanyag

Porfestett fém oszlop, bélmenetes ragasztott lucfenyő

Esésmagasság

275 mm

Ajánlott korcsoport

3-14 éves

Esési tér

5087 x 6574 mm

Színválaszték

A képen látható összeállításban

Vélemények (0)

Értékelések

There are no reviews yet

Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Log In
Shopping Cart
Scroll to Top