Scroll to Top

Függesztett kétüléses fém libikóka

, ,

Függesztett kétüléses fém libikóka

213.360 Ft

Termékkód: CN-1082 – Függesztett kétüléses fém mérleghintának a hagyományos kétszemélyes fém mérleghintához képest nemcsak billegő, hanem hintázó mozgása is van a felső felfüggesztésnek köszönhetően, ezáltal nagyobb élményt nyújt a gyermekek számára.

Cikkszám: CN-1082 Kategóriák: , ,

Leírás

Függesztett kétüléses fém libikóka

Termékkód: CN-1082

Termékjellemzők:

A függesztett kétüléses fém libikókának a hagyományos kétszemélyes fém mérleghintához képest nemcsak billegő, hanem hintázó mozgása is van a felső felfüggesztésnek köszönhetően, ezáltal nagyobb élményt nyújt a gyermekek számára. A játék korszerű anyagok felhasználásával készült strapabíró, modern, letisztult formavilágú. A tervezésnél kerültük a felesleges elemek használatát, hogy akár a modern stílusú játszótér képébe is illeszkedjen, telepítése könnyen és olcsón megoldható legyen. Az anyagválasztásnál ügyeltünk a tartósságra és a könnyű karbantartásra, ezért központi horganyzott tartóoszlopa zárt csapágyházzal készül, az ülőrészeket sárga porfestésű acél kapaszkodókkal és műanyag ülőkékkel látjuk el.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-6:2017+AC szabványpontoknak és játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés: A tartóláb és gerenda porfestéssel ellátott  rozsdamentes acélcsőből állnak, a fémkapaszkodók is porfestettek. A gerenda két végén kényelmes műanyag ülőkék kerülnek rögzítésre. A játék telepítése az acélláb betonozásával történik.

Telepítés: A betontuskók elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást a telepítési rajznak megfelelően, majd a gerenda két végéhez egy-egy autógumit ássunk le úgy, hogy a kerekek felső íve kb. 25 cm-rel legyen feljebb a talaj síkjától. A beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren belül.

Esésmagasság: 100 cm

Esési tér: 26,6 m2

 

Játék kapcsolódó dokumentumai:

CN-1082 Függesztett kétüléses fém libikóka: Esési tér

CN-1082 Függesztett kétüléses fém libikóka: Talajábra

 

 

További információk

Termékkód

Cn-1082

Alapanyag

Horganyzott tartóoszlop, porfestéssel ellátott gerenda és fém kapaszkodók, műanyag ülőkék

Méret

Felépítmény alapterület: 4000×745 mm

Magasság (földtől)

1000 mm

Esésmagasság

1000 mm

Esési tér

7000mm x 3745mm

Ajánlott korcsoport

3-14 éves koring

Szállítási adatok

Libikóka gerendájának teljes hossza: 4000 mm

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1:2018; MSZ EN 1176-6:2017+AC

Vélemények (0)

Értékelések

There are no reviews yet

Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Log In

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
Scroll to Top