Scroll to Top

Homokozóhajó kicsi

, ,

Homokozóhajó kicsi

454.660 Ft

Termékkód: H-1254/1 – Közterületekre és magánkertekbe egyaránt ajánlott, rendkívül masszív kivitelű, alapvető játékelem a játszóterek kialakításánál.

Cikkszám: H-1254/1 Kategóriák: , ,

Leírás

Homokozóhajó – Kicsi

Termékkód: H-1254/1

Termékjellemzők:

Egy időben több kisgyermek számára is kényelmes, több funkciójú játékteret biztosít alapterülettől függetlenül. A homokozáson kívül igazi kalózként lehetőség van az acélbetétes kötélből készült hálón átmászva elfoglalni a hajót és a megszerzett kincseket a kabin részbe rejteni.

A játékeszköz használata 0-14 év közötti gyermekek részére ajánlott.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1:2018 szabványpontoknak és játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

Fa részek: Technikailag szárított fenyő gerenda, AB minőségű, nem tartalmaz kieső illetve fekete göcsöket. Gyalult, minden oldala csiszolt, szálkamentes és lekerekített élű. A saroktakaró elem szénacél lemezből hajlított, lekerekített élű. Alapozással és színes porfestéssel ellátott. A porfestés a legkorszerűbb környezetbarát felületkezelési eljárás a korrózió védelemben. A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. UV álló, két rétegben, vízbázisú vastaglazúrral és természetes gombásodást megelőző szerrel kezelt.

Kötél részek: A mászóháló 16 mm átmérőjű, vandálbiztos, sodrott acélbetétes polietilén bevonatos, UV sugárzásnak ellenálló kötélből készült. A kötelek a találkozási pontoknál műanyag roppantott csomópontokkal kapcsolódnak  hálóvá.

Telepítés: A homokozó telepítéséhez lehetőség szerint válasszunk egy vízszintes területet, majd úgy fektessük le, hogy az oldalfalak végig felfeküdjenek a talajra. Így a homokozót határoló oldalfalak magassága 31cm lesz a talaj felszínétől, ezért ütéscsillapító talaj kialakítása nem szükséges –,füvesítés elégséges-, csupán a homokozó körül 1,5 méter széles szabad sávot kell biztosítani esési térnek. A homokozó belsejébe gödör ásása nem szükséges. A hálótartó gerendákat rögzítő fém tartólábak rögzítése betonozással történik.

Esésmagasság: 310 mm
Esési tér: 38,29 m2

 

Játék kapcsolódó dokumentumai:

H-1254-1 Homokozóhajó kicsi – Esési tér

H-1254-1 Homokozóhajó kicsi – Alapozási rajz

H-1254-1 Homokozóhajó kicsi – Talajábra

További információk

Tömeg

300 kg

Termékkód

H-1254/1

Alapanyag

Fenyő szerkezet; acélbetétes kötél

Méret

370 cm x 209 cm x 100 cm

Ajánlott korcsoport

0-14 éves kor között

Szállítási adatok

Leghosszabb alkatrész: 266 cm

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1:2018

Vélemények (0)

Értékelések

There are no reviews yet

Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Log In

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
Scroll to Top