Scroll to Top

Homokozó 300×300

, ,

Homokozó 300×300

(1 vásárlói értékelés)

254.000 Ft

Termékkód: H-1250 – Közterületekre és magánkertekbe egyaránt ajánlott, rendkívül masszív kivitelű alapvető játékelem a játszóterek kialakításánál.

Cikkszám: H-1250 Kategóriák: , ,

Leírás

Homokozó – 300×300 cm

Temékkód: H-1250

Termékjellemzők: Egy időben több kisgyermek számára is kényelmes játékteret biztosít. A homokozóban játszva a gyerekek fejleszthetik a finommotorikus készségeiket, érzékszerveiket, a képzelőerőt és a kreativitást. A homokkal való játék segít a gyerekeknek jobban megérteni az alakzatokat, a méreteket és az összefüggéseket. A homokozóban való játék segíti a gyerekeket abban is, hogy jobban megismerjék önmagukat és az egymással való interakciókat. A homokozó biztonságos környezetet nyújt a gyerekeknek, mivel a homok puha felülete csökkenti a sérülés kockázatát, ha a gyerekek esetleg elesnek. A homokozó kialakítása lehetővé teszi, hogy a gyerekek együtt játszanak, így segíti a szociális interakciók fejlesztését és az összetartozás érzését.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1:2018 szabványpontoknak és játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

Fa részek: Technikailag szárított fenyő gerenda, AB minőségű, nem tartalmaz kieső illetve fekete göcsöket. Gyalult, minden oldala csiszolt, szálkamentes és lekerekített élű.

A saroktakaró elem szénacél lemezből hajlított, lekerekített élű. Alapozással és színes porfestéssel ellátott. A porfestés a legkorszerűbb környezetbarát felületkezelési eljárás a korrózió védelemben.

A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. UV álló, két rétegben, vízbázisú vastaglazúrral és természetes gombásodást megelőző szerrel kezelt.

Telepítés: Telepítése nagyobb előkészítést, valamint alapozási munkát nem igényel. Egyenletes vízszintes talajra helyezhető. Betonozást nem igényel, ez is növeli a környezettudatosabb telepítést. Az összes csavar szerszám nélkül megbonthatatlan.

Esésmagasság: 0.31 m

Játék kapcsolódó dokumentumai:

H-1250 Homokozó 300×300 cm – Szabad tér

További információk

Tömeg

186 kg

Termékkód

H-1250

Alapanyag

Fa szerkezet

Méret

3000 x 3000 mm Oldalmagasság: 320 mm

Ajánlott korcsoport

0-14 éves kor között

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1:2018

Vélemények (1)

Homokozó 300×300 termékről 1 értékelés

5,0 Értékelés
1-1 of 1 review
Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Log In

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
Scroll to Top