Scroll to Top

Fedett homokozó

, ,

Fedett homokozó

1.079.500 Ft

H-1253 – Az új fedett homokozót bölcsődékbe, óvodákba, közterületi játszóterekhez ajánljuk. A kis tetőnek köszönhetően a homokozó védve van az időjárástól, nyáron pedig árnyékot ad.

Cikkszám: H-1253 Kategóriák: , ,

Leírás

Fedett homokozó

Temékkód: H-1253

Termékjellemzők: 

A legtöbb homokozóhoz hasonlóan ennél a típusnál is több gyermek játszhat egyszerre. A közös játék fejleszti a gyermekek szociális készségeit. A homokozó széle padként is szolgál, ahova a gyerekek és felnőttek leülhetnek, akár a felnőttek is bevonódhatnak a játékba. A homokkal történő játék közben a gyerekek jobban megismerik a különböző alakzatokat, fejlődik a kreativitásuk, képzelőerejük. A homok megfelelő eszköz a kísérletezésre, mert puha, nem okoz sérülést akkor sem, ha a gyermek elesik. A homokozó nélkülözhetetlen játszóeszköz.

A padként használható peremen kívül újdonság a tető. Ez védi a homokozót az időjárástól, az esőzések nagyrészét felfogja, tehát gyorsabban fog kiszárazni és lesz ismét használható. A fedett homokozóban nyáron akkor is árnyék lesz, ha a közelben nincsenek árnyékot adó fák, vagy még túl kicsit ahhoz, hogy árnyékot vessenek. A homokozó alapterülete 210 x 310 cm, elég nagy ahhoz, hogy több gyermek is kényelmesen játszhasson. A tető legnagyobb magassága 350 cm, tehát egy felnőtt is kényelmesen elfér alatta.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1:2018 szabványpontoknak és játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

Fa részek: Technikailag szárított fenyő gerenda, AB minőségű, nem tartalmaz kieső illetve fekete göcsöket. Gyalult, minden oldala csiszolt, szálkamentes és lekerekített élű.

A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. UV álló, két rétegben, vízbázisú vastaglazúrral és természetes gombásodást megelőző szerrel kezelt.

Telepítés: Telepítése nagyobb előkészítést, valamint alapozási munkát nem igényel. Egyenletes vízszintes talajra helyezhető. Betonozást nem igényel, ez is növeli a környezettudatosabb telepítést. Az összes csavar szerszám nélkül megbonthatatlan.

További információk

Tömeg 500 kg
Termékkód

H 1253

Ajánlott korcsoport

0-14 év

Alapterület

210 x 310 cm

Legnagyobb magasság

350 cm

Esésmagasság

27 cm

Shopping Cart
Scroll to Top