Scroll to Top

Babaház I.

, ,

Babaház I.

535.000 Ft

Termékkód: H-1204 – Egy hagyományos játszóház, mely megfelelő védelmet nyújt a kültéren, udvarban játszó gyermekek számára. A házikó hátsó oldalfalán pad került elhelyezésre, ahol kényelmesen megpihenhetnek a gyermekek.

A játék használata 0-14 éves korig ajánlott.

Cikkszám: H-1204 Kategóriák: , ,

Leírás

Babaház I.
Termékkód: H-1204
 
Termékjellemzők:

A házikó hátsó oldalán felszerelt padon a gyermekek kényelmesen megpihenhetnek. A babaház masszív szerkezete biztonságos, védelmet nyújt számukra.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1:2018 szabványpontoknak és játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már pár hónapos kortól.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

A tartóláb egy élhajlított, porfestett szénacél lemez, a fa szerkezethez rögzül, amely egy ütközővel biztosítja, hogy a fa ne érintkezzen közvetlen a talajjal, ezzel meggátolva a korhadást. Minimum 4, hosszú acél csavarral csatlakoznak a fa oszlopokhoz. Alapozással és színes porfestéssel ellátott. A porfestés a legkorszerűbb környezetbarát felületkezelési eljárás a korrózió védelemben.

Fa részek: Fenyő rétegragasztott gerenda, látszó minőség. Technikailag szárított, hossztoldott – ragasztott fenyőből készül. A gyenge pontok kiejtésével és a rétegelt kialakítással megfelel a DIN EN 14080:2013 szabványnak. Szilárdsági értéke GL24h. Deszka anyag AB minőségű, nem tartalmaz kieső illetve fekete göcsöket. Gyalult, minden oldala csiszolt, szálkamentes és lekerekített élű.

A felületkezelés környezetbarát, az időjárás viszontagságainak jól ellenálló védelmet biztosít. UV álló, két rétegben, vízbázisú vastaglazúrral és természetes gombásodást megelőző szerrel kezelt. A tető színezett üvegszál erősítésű poliészter műanyagból készül. Gúla alakú, teteje és oldalai lekerekítettek. Az összes csavart szerszám nélkül megbonthatatlan, kerekített műanyag takaró védi.

Telepítés:

A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A betontuskó elkészítésénél figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20 cm-rel lejjebb fejezzük be a betonozást. A beton megszilárdulását követően (beton kötési ideje legalább 10-15 nap időjárástól függően) biztonságosan használható a játékeszköz.

Esésmagasság: 0 cm (Az MSZ EN 1777 szabvány szerint nem szükséges, homok vagy gumi ütéscsillapítás, a meglévő gyep alkalmas ütéscsillapításra)

Esési tér: 21,7 m2

Játék kapcsolódó dokumentumai:

H-1204 Babaház 1.  – Esési tér
H-1204 Babaház 1. – Talajábra

További információk

Tömeg

110 kg

Termékkód

H-1204

Méret

Alapterület: 1300×2000 mm, Magasság (földtől): 2535 mm

Alapanyag

Fenyő szerkezet; műanyag tető; acél lábak

Ajánlott korcsoport

0-14 éves kor között

Színválaszték

A képen látható színösszeállításban kapható

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1:2018

Vélemények (0)

Értékelések

There are no reviews yet

Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Log In

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart
Scroll to Top