, , , ,

Csúszda standard állvánnyal – 1500 mm ind.mag.

(2 vásárlói értékelés)

444.500 Ft

Termékkód: H-1110-A – Ezt a termékünket 150 cm-es indulómagasságú csúszdalappal is kínáljuk, 1-14 éves korú gyermekek számára.

Csúszda standard állvánnyal – 1500 mm ind. mag.

Termékkód: H-1110-A

Termékjellemzők:

A csúszdalap hossza 3 méter. A csúszdaállványokat az oldalunkon kínált duplafalú, erősített Optima köztéri csúszdával adjuk át vásárlóinknak.

Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 1 éves kortól.

Telepítésénél ütéscsillapító felület kialakítása szükséges az MSZ EN 1177 szabvány szerint 1,5 méteres esésmagasságnak megfelelően.

A termék megfelel az MSZ EN 1176-1;3:2018 szabványpontoknak és TÜV Rheinland által kibocsátott játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Fa részek

I. osztályú kontrapozíciósan ragasztott, bélmentes, lekerekített élű fenyőből készülnek.

Felületkezelés

Az alkalmazott felületkezelő anyagok környezetbarátak, tartós bevonatot biztosítanak, UV sugárzásnak ellenállnak, mérgező anyagokat nem tartalmaznak.

Szerkezeti elemek rögzítése

A különösen nagy igénybevételnek kitett szerkezeti elemeket átmenő kapupánt csavarozással, illetve hatlapfejű csavarokkal rögzítjük. Ezen csavarokat mindenhol polietilén, UV-stabil csavartakaró védőkupakokkal látjuk el, ahol azok a játék síkjából kiállnak. Egyéb helyeken kereszthornyolt, süllyesztett fejű facsavarokat alkalmazunk.

Fémrészek

Végei legömbölyítettek, sarkai lekerekítettek, élei hajlítottak, hogy ne okozhassanak sérülést se a bőrön, se a szemgödörben. A lyukak nagyságánál és a mászórudak távolságánál ügyeltünk rá, hogy elkerüljük az ujj -, illetve fejbeszorulás veszélyét. Egészségre ártalmatlan külső porfesték bevonattal látjuk el, hogy jól ellenálljanak az időjárás viszontagságainak, és a fém teljes felületén egyenletes, tartós bevonatot kapjon.

Kapaszkodó és mászóka részek

A polietilén UV sugárzásnak ellenálló műanyag, illetve a porfestett fém kapaszkodó és mászókaelemek is jó fogást biztosítanak, elkerülve az ujj-, illetve a fejbeszorulás veszélyét.

Optima köztéri csúszda

Teljes anyagában színezett HDPE műanyagból készült, így kopás során is megtartja színeit, többféle színben kapható. Ennél a csúszdánál a csúszófelületen a hosszirányú bordázás található, mely jobb csúszást biztosít és merevíti a csúszdatestet.

Telepítés

A játék rögzítése a színes porfestéssel felületkezelt fém tartólábak betonozásával történik. A játék fa része és a talajszint között tartsunk 5cm távolságot, így biztosíthatjuk, hogy a fa részek ne érintkezzenek a talajjal, és ne szívják fel alulról a nedvességet. A tartólábak betonozásánál figyeljünk arra, hogy a talajszinttől legalább 20cm-rel (a fa résztől 25cm-rel) lejjebb fejezzük be a betonozást, és a beton alapos tömörítése után alakítsuk ki az ütéscsillapító felületet az esési téren.

Játék kapcsolódó dokumentumai:

<!–

–>

Tömeg 160 kg
Termékkód

H-1110-A

Alapanyag

Fenyő szerkezet; acél lábak és létrafokok; műanyag csúszdapálya

Esésmagasság

1.5 m, esési tér: 7.75 x 3.75 m

Méret

4000 x 700 mm, magasság: 2415 mm

Ajánlott korcsoport

1-14 éves korig

Szállítási adatok

3,3 m x 0,8 m

Tanúsítvány szám

M6 69265145 0001

Tanúsítási szabványok

MSZ EN 1176-1;3:2018

Ütéscsillapítás

homok vagy gumiburkolat

Csúszda standard állvánnyal – 1500 mm ind.mag. termékről 2 értékelés

  1. Névtelen (megerősített tulajdonos)

  2. Imre (megerősített tulajdonos)

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Elvetés

Shopping Cart
Scroll to Top