Scroll to Top

Rugalmas foglalkoztatási formák bevezetése a Haász Kft-nél (Szeged és Forráskút)

Pályázati támogatásból kialakításra kerültek új rugalmas munkakörök, munkahelyek a Haász Kft. kültéri játszótéri játékokat és felszereléseket gyártó szegedi, Kálvária Ipari Parkban lévő és forráskúti telephelyén.

Rugalmas foglalkoztatási formák bevezetése a Haász Kft-nél elnevezésű projekt keretében (Projektazonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00518)11.987.160,- Ft-ot nyert el a vállalkozásunk.

A projekt során új rugalmas munkakörök, családbarát munkahelyek kerültek kialakításra. A tanácsadási tevékenységek és a képzés, műhelymunkák megvalósulásával kötetlen munkaidő és otthoni munkavégzéssel kombinált rugalmas munkaidő lett bevezetve, új munkavállalók felvételére kerülhetett sor. Az átalakítások sikeres végrehajtásához beszerzésre kerültek számítás,- és iroda technikai eszközök illetve egy speciális asztalosipari tervezőprogram is. Ennek köszönhetően rugalmasabban, költséghatékonyabban precízebb munkát tudunk kivitelezni.

A projekttel a rugalmas foglalkoztatást és az eszközállomány korszerűsítését sikerült megvalósítanunk, ezzel is erősítve a hazai pozíciónkat, hiszen továbbra is célunk, hogy Magyarország településeit, tereit, óvodáit és kertjeit minőségi játékokkal töltsük meg, ezáltal pedig szebbé, mozgalmasabbá tegyük a gyermekek szabadidejét.

Projekt megnevezése: Rugalmas foglalkoztatási formák bevezetése a Haász Kft-nél
Projektazonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00518
A támogatás összege: 11.987.160,- Ft (11,99 millió forint)
Kedvezményezett neve: Haász Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a
Nemzetgazdasági Minisztérium, mint támogató által valósult meg.

Nemzetgazdasági Minisztérium elérhetőségei:
Székhely: 1051 Budapest, József nádor tér 2-4.
Postafiók címe: 1369 Budapest Pf.: 481.
Telefax: +36-1-795-0716
http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium

Shopping Cart
Scroll to Top