Rólunk

Cégünkről

A cégcsoport több mint 20 éves magyarországi kültéri játékgyártó tapasztalattal rendelkezik. Célunk, hogy olyan prémium minőségű termékeket kínáljuk vásárlóinknak melyek gondos tervezői munka és tesztelés eredményeként jöttek létre, és hosszú távon, stabil alkatrészellátó bázissal szolgálják vásárlóink igényeit.  A minőségből semmi áron nem vagyunk hajlandóak engedni, így nem kívánunk versenyezni az olcsó távol keleti termékekkel, de versenyképes áron kínáljuk termékeinket.

Az általunk kínált street workout eszközök és kültéri fitnesz gépek is nem csak magyar forgalmazásúak, hanem mi is gyártjuk ezeket az eszközöket. Ebből adódóan a cégcsoport  játszótéri eszköz gyártó tapasztalatát felhasználva, úgy készítjük eszközeinket, hogy figyelembe vesszük nem csak a fitnesz gépekre vonatkozó előírásokat, hanem azok megfelelnek a magyar (európai) játszótéri eszközökre vonatkozó szabvány követelményeinek is.

Ennek bizonyításául eszközeinket Magyarországon először mi vizsgáltattuk be TÜV minősítő intézettel, így rendelkezünk a kültéri fitnesz gépekre is TÜV tanúsítvánnyal.

Az eszközök kifejlesztésénél fontos szempont volt számunkra az eszközök jó használhatósága mellett a strapabíró, tartós kivitel. Ezért az eszközökhöz kívül-belül galvanizált nagy rugalmasságú acél tartóoszlopokat, a forgó és mozgó alkatrészeknél golyós csapágyakat használunk a hosszú élettartam érdekében.

Az eszközök felépítményei, rúdjai színes porfestéses eljárással készült, tartós bevonatot kapnak, mely jó tapintást és UV stabil színeket biztosít.

Számunkra legfontosabb vásárlóink elégedettsége, mert tudjuk, hogy a legolcsóbb reklám az elégedett vásárló, és erre a termékeink sikere, és a visszatérő vásárlóink nagy száma a legjobb bizonyíték.

Print Friendly, PDF & Email
hu_HUMagyar
en_USEnglish hu_HUMagyar