Scroll to Top

A Haász Kft. versenyképességének növelése

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Nemzetgazdasági Minisztérium, mint Támogató által 2017. november 6-án meghirdetett ,,A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című felhívás alapján a Haász Kft. 15 millió Forint vissza nem térítendő támogatást nyert meg.

A beruházás teljes költsége 31.250.000,- Ft volt, melyből sikerült megvalósítani a gyártáshoz szükséges technológiai eszköz beszerzését, egy professzionális porfestő, színterezőbe berendezést. A beruházásnak köszönhetően költséghatékonyabban precízebb munkát tudunk kivitelezni, mellyel mind a hazai, mind a nemzetközi piacon árbevétel növekedést érhetünk el. A projekt a játékgyártáshoz kapcsolódóan jelentős előnyt biztosít versenytársainkkal szemben.

A kültéri játszóterek, és felnőtt játszóparkok, kültéri edzőgépek gyártásával már több mint 20 éve foglalkozik a cég. A jelen beruházás következtében olyan speciális kültéri tornapályák felületkezelésére alkalmazható ez az új módszer amelyeket túraútvonalakon, erdőkben, futópályák mellett, egészségturisztikai szempontból jelentős hotelek, szállásadóhelyek kertjeiben tudunk elhelyezni. Amelyeken az erősítés, nyújtás, húzódzkodás játékosan, a friss levegőn elvégezhetőek lennének. Magyarországon az egészséges társadalom és jólét keretében Nemzeti intelligens stratégiához kapcsolódik. Eszközeink eleget tesznek a játszótéri balesetvédelmi szabályzatnak is, és nem csak a kondicionáló gépek számára előírt követelményeknek.

A vállalkozásunk által eddig nem végzett tevékenységhez kapcsolódóan új termék, szolgáltatás jön létre. A projekt megvalósítása előtt a porfestést nem a cégünk készítette, alvállalkozókkal végeztettük, a Magyar Állam és Európa Unió támogatásának köszönhetően beszerzésre került egy professzionális porfestő, színterező berendezés.

A jelenlegi tevékenységeihez kapcsolódóan lényegesen módosított, vagy jobb minőségű termék, szolgáltatás jön létre a festőrendszer kiépítésének hatására

A jelenlegi gyártó tevékenységünkhöz kapcsolódóan hatékonyabb munkavégzés várható, illetve új vagy jelentős mértékben javított, termelési módszer alkalmazása jön létre, hiszen egy helyen zajlik a gyártás egy részével, szakképzett munkatársaink felügyelik a technológiai folyamatot.

A fejlesztés során a festő technológiai sort a telephelyünkön helyeztük üzembe, így az ott készített termékeink gyártása, festése is megoldott lett. Ezzel a cégünk számára innovatív fejlesztéssel hatékonyságunkat, versenyképességünket is növelni tudjuk, szem előtt tartva a költséghatékonyságot is.

Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását!

Kedvezményezett neve: Haász Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt címe: A Haász Kft. versenyképességének növelése
Projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2018-01802
A támogatás összege: 15.000.000,- Ft

Támogatási intenzitás: 48 %
A projekt kezdésének dátuma: 2018.04.01

A projekt befejezésének dátuma: 2018.09.30

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a
Nemzetgazdasági Minisztérium, mint támogató által valósult meg.

Nemzetgazdasági Minisztérium elérhetőségei:
Székhely: 1051 Budapest, József nádor tér 2-4.
Postafiók címe: 1369 Budapest Pf.: 481.
Telefax: +36-1-795-0716
http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium

Shopping Cart
Scroll to Top