Scroll to Top

A Haász Kft. technológiai gépparkjának fejlesztése (Szeged)

Pályázati támogatásból korszerűsítették a Haász Kft. kültéri játszótéri játékokat és felszereléseket gyártó technológiai gépparkját Szegeden, a Kálvária Ipari Parkban.

A Haász Kft. termelési kapacitásának bővítése az exportpiac erősödése érdekében elnevezésű projekt keretében (Projektazonosító száma: GINOP-1.2.1-14-2014-00933)10.185.000,- Ft-ot nyert el a vállalkozásunk.

A beruházás teljes költsége 20.370.000,- Ft volt, melyből a már elavult, fejlesztésre szoruló gépeinket, a gyártáshoz szükséges technológiai eszközeink egy részét sikerült megújítani, modernebb, korszerűbb gépekre cserélni. Ennek köszönhetően költséghatékonyabban precízebb munkát tudunk kivitelezni, mellyel mind a hazai, mind a nemzetközi piacon árbevétel növekedést érhetünk el.

A projekttel a játékgyártáshoz kapcsolódó technológiai fejlesztést, korszerűsítést sikerült megvalósítanunk, ezzel is erősítve a hazai pozíciónkat, hiszen továbbra is célunk, hogy Magyarország településeit, tereit, óvodáit és kertjeit minőségi játékokkal töltsük meg, ezáltal pedig szebbé, mozgalmasabbá tegyük a gyermekek szabadidejét.

A beszerzett gépeknek köszönhetően lehetőséget kapott vállalkozásunk, hogy a termelési kapacitásunkat bővítve kiterjesszük exporttevékenységünket és ezáltal növeljük külföldön is cégünk versenyképességét.

Projekt megnevezése: Haász Kft. termelési kapacitásának bővítése az exportpiac erősödése érdekében
Projektazonosító száma: GINOP-1.2.1-14-2014-00933
A támogatás összege: 10.185.000,- Ft (10,19 millió forint)
Kedvezményezett neve: Haász Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a
Nemzetgazdasági Minisztérium, mint támogató által valósult meg.

Nemzetgazdasági Minisztérium elérhetőségei:
Székhely: 1051 Budapest, József nádor tér 2-4.
Postafiók címe: 1369 Budapest Pf.: 481.
Telefax: +36-1-795-0716
http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium

Shopping Cart
Scroll to Top