U alakú 70 mm-es oszloprögzítő szögvassal

(1 vásárlói értékelés)

1.778 Ft

Termékkód: 83512 – A 70 mm-es oszloprögzítő  termékünket játékok, kerítéselemek, teraszok és egyéb faszerkezetek betonhoz való rögzítéséhez ajánljuk.

Cikkszám: 83512 Kategóriák: , ,

70 mm-es “U” alakú oszloprögzítő

Termékkód: 83512

Termékjellemzők:

A 70 mm-es oszloprögzítő termék lehetővé teszi, hogy a farészek ne érintkezzenek a talajjal vagy a betonfelülettel és mégis szilárd rögzítést biztosítsanak az egész felépítménynek. Az “U” alakú befogóprofilt különböző 70 mm-es befogószélességben kínáljuk.

Különösen ajánljuk hinták és egyéb fajátékok rögzítéséhez, minden olyan helyen ahol stabil rögzítést akarunk elérni anélkül, hogy a farészek érintkeznének a talajjal. Így elkerülhetjük a talajnedvesség felszívását és késleltethetjük a korhadást.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

A teljes hosszúság 400 mm, a szélesség 70 mm. A rögzítőszár hosszúsága 200 mm és az “U” profil hosszúsága is 200 mm. A farész rögzítését előfúrt lyukak segítik mindkét oldalon.

Tömeg

1.6 kg

Termékkód

83512

Alapanyag

Galvanizált acél

Méret

Hosszúság: 400 mm Szélesség: 70 mm

U alakú 70 mm-es oszloprögzítő szögvassal termékről 1 értékelés

  1. Péter

    A felső rész alakja, mérete, elrendezése nagyon jó. Jó, hogy nem hengeres a betonozandó része, hanem T-keresztmetszetű, így jobban kapaszkodik, bár lehetne hosszabb, pláne, ha hintához ferdén kell bebetonozni, és amúgy is a mozgatás miatt extra terhelést kap. De a piacon elérhetők közül még így is ez volt a legjobb.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Scroll to Top