Kombinált oldalsó láblengető és derék forgató

248.920 Ft

Termékkód: SB 2339 – A fitneszgép alkalmas a derék és csípő formálására, farizom erősítésére, valamint a test mozgáskoordinációjának fejlesztésére.

Cikkszám: SB 2339 Kategóriák: ,

Kombinált oldalsó láblengető és derék forgató

Termékkód: SB 2339

Használata jótékony hatású a gerincoszlop számára. Alkalmas a csípő kimozgatására, és javítja a kismedence vérellátását. A derék mozgató rész kiválóan alkalmas a has oldalsó harántizmainak megdolgozására. A derék mozgató rész használata során a test középső szegmense kerül hatékony edzés alá. Az fitneszgépet egyszerre ketten is használhatják. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A kombinált oldalsó láblengető és derék forgató nagy teherbírású, alkalmas a derék és csípő és farizmok fejlesztésére. A talprészt csúszásgátló felülettel láttuk el, így az eszköz alkalmazása teljesen biztonságos.

Javasolt használata:
Oldalsó láblengető rész:
Álljon a lábtámaszra, fogja meg a kapaszkodókat. Használat közben lendítsük jobbra, majd balra a lábtartó részt. Minél nagyobb szögben sikerül kitolni oldalra, annál intenzívebb mozgást tesz lehetővé.

Derék forgató rész:
Álljon rá a korongra, fogja meg a hozzá tartozó kapaszkodót, és egyensúlyát megtalálva forgassa a derekát jobbra, majd balra, mindenféle erőkifejtés nélkül, könnyedén. Végezze a gyakorlatot 3 x 2 percig a ciklusok között 5 másodperces szüneteket tartva.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

Tömeg

49 kg

Termékkód

SB 2372

Alapanyag

Porfestett középső fémcső, porfestett kapaszkodó elemek

Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.

Méret

Felépítmény alapterület: 1350 mm x 1300 mm, Magasság (földtől): 400 mm

Kritikus esésmagasság

400 mm

Ütéscsillapítás

Gyep vagy homok

Tanúsítvány szám

MK 69254594 0001

Tanúsítási szabványok

EN 16630:2015

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Scroll to Top