Húzódzkodó és tolódzkodó állvány

248.920 Ft

Termékkód: SB 2304 – A fitneszgép alkalmas a mell, váll, hát és karizmok erősítésére. Valósítsa meg a hátizom ideális tréningjét a húzódzkodó állvány segítségével! Az edzőkeret alsó részén lévő fellépők segítik a gyakorlatot végzőt abban, hogy stabilan képes legyen megkapaszkodni a húzódzkodó rúdban, a kényelmet és a biztonságot a csúszásmentes tolódzkodó elemek segítik.

Cikkszám: SB 2304 Kategóriák: ,

Húzódzkodó és tolódzkodó állvány

Termékkód: SB 2304

A húzódzkodó és tolódzkodó rész egyaránt alkalmas a felsőtest izomcsoportjainak edzésére, formálására. A gyakorlatot végző személyre van bízva, hogy mely izomcsoportokat kívánja terhelni a különböző testpozíciókat felvéve. A húzódzkodás a hátizmok fejlesztésének, formálásának az legfontosabb alapgyakorlata. Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelykujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás (befele fordított tenyér) esetén pedig főként a bicepszet tudjuk terhelni és formálni. A felső edzőkeret lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait edzik meg. A szűk fogás főleg a hát alsó részére és a széles hátizomra hat, míg a széles fogás főképpen a hát szélességét fejleszti. A tolódzkodó állvány kiválóan segíti a karizom (főként a tricepsz), a törzsizom és a hátizom erősítését. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A húzódzkodó és tolódzkodó állvány két elemet foglal magába ezért számos gyakorlat végezhető rajta.

Húzódzkodó rész javasolt használata:
Álljon szembe az oszloppal és húzza fel magát a felső hajlított csövön. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat. A karok közötti távolság változtatható.

Tolódzkodó rész javasolt használata:
Álljon szembe az oszloppal és tolja fel magát a két hajlított csövön megtámaszkodva. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat. A karhajlító gyakorlatok közben a könyökét a test mellé zárja vagy kifelé tolja, attól függően, hogy a tricepsz vagy mellizmokat erősíti jobban.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2304 Húzódzkodó és tolódzkodó állvány szabad tér

Termékkód

SB 2304

Alapanyag

Porfestett középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek.

Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.

Méret

Magasság (földtől): 2100 mm

Kritikus esésmagasság

~2100 mm

Szabad tér mérete

,46 m x 3,6 m, ~16,056 m2

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Scroll to Top