Húzódzkodó és lábemelő hasizom-erősítő állvány

266.700 Ft

Termékkód: SB 2305 – A fitneszgép alkalmas a váll, kar és a hasizom erősítésére. Végezze el a hát, és hasizmok tökéletes edzését a fitneszgép segítségével! A húzódzkodó a felsőtest izomcsoportjait terheli első sorban, kiemelten a hátizmot és  bicepszet. Csak a gyakorlatot végző testpozíciójától függ, melyik izmokat kívánja fejleszteni leginkább. A húzódzkodás a hátizmok fejlesztésének, formálásának  egyik alapgyakorlata.

Cikkszám: SB 2305 Kategóriák: ,

Húzódzkodó és lábemelő hasizom-erősítő állvány

Termékkód: SB 2305

Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelykujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás (befele fordított tenyér) esetén pedig főként a bicepszet tudjuk erősíteni illetve formálni. A felső edzőkeret lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait mozgatják meg. A szűk fogás főleg a hát alsó részére és a széles hátizomra hat, míg a széles fogás első sorban a hát szélességének növekedését idézi elő. Az egyszemélyes hasizom-erősítő a teljes hasizom erősítésre alkalmas, valamint erősíti a törzsizmokat, így egyenesedik a hátgerinc is. A tolódzkodó elemek, a rögzített alkartámaszok és az állványra felszerelt háttámla felülete csúszásmentes, ezáltal a használata biztonságos. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A húzódzkodó és lábemelő hasizom-erősítő állvány két elemet foglal magába ezért számos gyakorlat végezhető rajta.

Húzódzkodó rész javasolt használata:
Álljon szembe az oszloppal és húzza fel magát a felső hajlított csövön. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat. A karok közötti távolság változtatható.

Hasizomerősítő rész javasolt használata:
Hátát támassza a háttámlának és fogja meg a kapszkodókat. A lábemelést végezheti egyrészt kinyújtott lábbal, ebben az esetben a lábait emelje meg úgy, hogy még derékszöget zárjon be felsőtestével, vagy térdeit húzza a mellkasához, majd engedje vissza. Kombinálhatja is a gyakorlatokat.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2305 Húzódzkodó és lábemelő hasizom-erősítő állvány szabad tér

Termékkód

SB 2305

Alapanyag

Porfestett középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek, gumiborítású alubetétes háttámla.

Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.

Méret

Magasság (földtől): 2100 mm

Kritikus esésmagasság

~2100 mm

Szabad tér mérete

4,56 m x 3,6 m, ~16,416 m2

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Scroll to Top