Húzódzkodó állvány

171.450 Ft

Termékkód: SB 2303 – A fitneszgép alkalmas a váll, karizmok és hátizom erősítésére. Valósítsa meg a hátizmok tökéletes edzését a húzódzkodó állvány segítségével! A húzódzkodás a hátizmok fejlesztésének, formálásának az egyik alapgyakorlata. Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelykujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás (befele fordított tenyér) esetén pedig főként a bicepszet tudjuk edzeni. Az edzőkeret lehetőséget ad a felhasználónak hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait  erősítik illetve formálják. A szűk fogás főleg a hát alsó részére és a széles hátizomra hat, míg a széles fogás főképpen a hát szélességét fejleszti. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

Cikkszám: SB 2303 Kategóriák: ,

Húzódzkodó állvány

Termékkód: SB 2303

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. Különböző intenzív húzódzkodó gyakorlatokat lehet rajta végezni, de kiválóan alkalmas nyújtáshoz is.

Javasolt használata:
Álljon szembe az oszloppal és húzza fel magát a hajlított csövön. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat. A karok közötti távolság változtatható.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2303 Húzódzkodó állvány szabad tér

Termékkód

SB 2303

Alapanyag

Porfestett középső fémcső, porfestett húzódzkodó elemek

Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.

Méret

Magasság (földtől): 2100 mm

Kritikus esésmagasság

~2100 mm

Szabad tér mérete

4,19 m x 3,53 m, ~14,79 m2

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Scroll to Top