Háromtagú nyújtórúd

135.000 Ft

Termékkód:  SB 2323 – A fitnesz eszköz alkalmas a hát és a karizmok erősítésére. A háromtagú nyújtórúd tökéletesen alkalmas a felsőtest izmainak, főleg a hát és a bicepsz fejlesztésére.

Cikkszám: SB 2323 Kategóriák: ,

Háromtagú nyújtórúd

Termékkód: SB 2323

Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelkyujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás befele fordított tenyérrel esetén pedig főként a bicepszet tudjuk edzeni. A húzódzkodás a hátizmok fejlesztésének, formálásának az egyik alapvető gyakorlata. A rudak szélessége lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait edzik meg. A szűk fogás főleg a hát alsó részére és a széles hátizomra hat, míg a széles fogás főképpen a hát szélességét fejleszti. A csúszásmentes rúd biztonságos edzést tesz lehetővé. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A három különböző magasságban elhelyezett rúdon a kisebbek és nagyobbak is megtalálják a nekik legmegfelelőbb illetve a gyakorlathoz legalkalmasabb rudat. Használata egyszerű, különböző intenzív húzódzkodó és tolódzkodó gyakorlatokat lehet rajta végezni, de kiválóan alkalmas nyújtáshoz is.
Az ügyesebbek különféle tornagyakorlatokat is kipróbálhatnak a rudakon. Húzódzkodás és tolódzkodás mellett függeszkedve akár lábemelő gyakorlatok is végezhető rajta, tehát az egész felsőtest izomzatát meg lehet dolgoztatni, – gyakori használat mellett- látványos eredménnyel.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

A termék az EN 16630:2015-ös TÜV Rheinland kültéri fitneszgép megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2323 Háromtagú nyújtórúd szabad tér

Tömeg

57 kg

Termékkód

SB 2323

Alapanyag

Porfestett fémcső lábak, porfestett húzódzkodó elemek

Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.

Méret

Felépítmény alapterület: 4000 mm x 125 mm, Magasság (földtől): 2350 mm

Szállítási adatok

340 cm x 50 cm x 50 cm

Kritikus esésmagasság

2300 mm

Szabad tér mérete

7 x 3,25 m ~22,75 m2

Ütéscsillapítás

Homok vagy gumiburkolat

Tanúsítvány szám

MK 69249564 0001-1

Tanúsítási szabványok

EN 16630:2015

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Scroll to Top