Speciális fészekhintacsukló

16 510 Ft Ft

Termékkód: 200636 – Ezt a hintacsuklót ajánljuk minden fészekhintához és egyéb termékünkhöz, ahol fához kell rögzíteni a hintát!

9989 készleten

Cikkszám: 200636 Kategóriák: ,

Leírás

Speciális fészekhintacsukló

Termékkód: 200636

 

Termékjellemzők:

A hintacsukló kialakítása lehetővé teszi szögletes, kerek vagy rönk típusú fagerendáknál is az alkalmazását, mert a fagerendát átfúrva az ovális peremmel könnyen beállíthatjuk a hinta irányát úgy, hogy az később se mozduljon el. A hintacsukló szára 200 mm-es, melyen 130 mm hosszú menet található, így különböző vastagságú fagerendákra is biztonságosan felszerelhető.

Közterületekre, óvodákba, iskolákba és magánkertekbe egyaránt ajánljuk.

Felhasznált anyagok, szerkezeti felépítés:

A hintacsukló fém részei teljes egészében galvanizáltak, így nem rozsdásodnak. A műanyag csúszóbetét zsírozásával könnyű csúszást érhetünk el és kevés karbantartást igényel. A hintacsukló szára 200 mm hosszú, melynek a végén 130 mm a menetes rész. A zökkenőmentes lengést, kettő csukló és egy forgó rész biztosítja. A csuklórész felett található ovális lemezzel könnyen és pontosan beállíthatjuk a hintacsukló lengésirányát. A hintacsukló alsó U alakú részére az összes hintánk könnyen csatlakoztatható az M8-as csavarral és önbiztosító anyával.

További információk

Tömeg 1.7 kg
Termékkód

200636

Alapanyag

Galvanizált acélház, műanyag csúszó résszel

Méret

Szárhosszúság: 200 mm M16 menetes szár

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Speciális fészekhintacsukló” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

hu_HUMagyar
en_USEnglish hu_HUMagyar