Húzódzkodó és lábemelő hasizom-erősítő állvány

266 700 Ft Ft

Termékkód: SB 2305 – A fitneszgép alkalmas a váll, kar és a hasizom erősítésére. Végezze el a hát, és hasizmok tökéletes edzését a fitneszgép segítségével! A húzódzkodó a felsőtest izomcsoportjait terheli első sorban, kiemelten a hátizmot és  bicepszet. Csak a gyakorlatot végző testpozícijától függ, melyik izmokat kívánja fejleszteni leginkább. A húzódzkodás a hátizmok fejlesztésének, formálásának  egyik alapgyakorlata. Húzódzkodás során a kifelé fordított tenyérrel történő madárfogás (a rúd a hüvelkyujj és a mutatóujjak közé esik) alkalmazásával a hátizmok, a szűk vállszélességű fogás (befele fordított tenyér) esetén pedig főként a bicepszet tudjuk erősíteni illetve formálni. A felső edzőkeret lehetőséget ad a felhasználónak, hogy szűk vagy széles fogást válasszon a húzódzkodó gyakorlatokhoz, ezek a hát különböző izomcsoportjait mozgatják meg. A szűk fogás főleg a hát alsó részére és a széles hátizomra hat, míg a széles fogás első sorban a hát szélességének növekedését idézi elő. Az egyszemélyes hasizom-erősítő a teljes hasizom erősítésre alkalmas, valamint erősíti a törzsizmokat, így egyenesedik a hátgerinc is. A tolódzkodó elemek, a rögzített alkartámaszok és az állványra felszerelt háttámla felülete csúszásmentes, ezáltal a használata biztonságos. Az edzőgép masszív vázszerkezete megakadályozza a billegést a gyakorlatok elvégzése közben.

 Raktárkészlet Raktárkészlet:
1 db

10000 készleten

Cikkszám: SB 2305 Kategória:

Leírás

Húzódzkodó és lábemelő hasizom-erősítő állvány

Termékkód: SB 2305

Felnőtteknek és gyerekeknek is remek szórakozást és sportélményt nyújt a szabadban a Sunbars kültéri fitneszgép család. Iskolákba, kollégiumok udvarára, szállodákba, strandra, illetve sűrűn látogatott közterekre vagy sportpályák mellé javasoljuk. A húzódzkodó és lábemelő hasizom-erősítő állvány két elemet foglal magába ezért számos gyakorlat végezhető rajta.

Húzódzkodó rész javasolt használata:
Álljon szembe az oszloppal és húzza fel magát a felső hajlított csövön. Ebben a helyzetben végezzen folyamatos karhajlításokat. A karok közötti távolság változtatható.

Hasizomerősítő rész javasolt használata:
Hátát támassza a háttámlának és fogja meg a kapszkodókat. A lábemelést végezheti egyrészt kinyújtott lábbal, ebben az esetben a lábait emelje meg úgy, hogy még derékszöget zárjon be felsőtestével, vagy térdeit húzza a mellkasához, majd engedje vissza. Kombinálhatja is a gyakorlatokat.

Megjegyzés:
• Az eszköz intenzív igénybevétele fokozott felülvizsgálatot és ápolást igényel.
• A berendezés nem rejt veszélyeket magában.

Telepítéshez szükséges szabad tér:

SB 2304 Húzódzkodó és tolódzkodó állvány szabad tér

További információk

Termékkód

SB 2305

Alapanyag

Kívül- belül galvanizált középső fémcső, porfestett tolódzkodó elemek, gumiborítású alubetétes háttámla.

Ajánlott korcsoport

Az eszköz használata 14 éves kor felett javasolt, akinek magassága eléri vagy meghaladja a 140 cm-t.

Méret

Magasság(földtől): 2100 mm

Kritikus esésmagasság

~2100 mm

Szabad tér mérete

4,56 m x 3,6 m, ~16,416 m2

Ütéscsillapítás

Homok vagy gumiburkolat

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Húzódzkodó és lábemelő hasizom-erősítő állvány” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

hu_HUMagyar
en_USEnglish hu_HUMagyar