Vár IV.

TOVÁBBI KÉPEK

Vár IV.
2 146 300 Ft

Termékkód: H-1219 - Kategóriájában az egyik legtöbb funkciót magában foglaló toronykombinációnk. Közterületi játszóterekre, óvodákba, iskolákba egyaránt ajánljuk a 3 év feletti gyermekek részére, ahol a gyermekek minél változatosabb megmozgatása és ügyességfejlesztése a cél egyetlen játszószeren belül.

OR
LEÍRÁS

Details

Vár IV.

Termékkód: H-1219

 

Termékjellemzők:

A Vár IV. egy 3 tornyú, többfunkciós játszótéri eszköz. Elöl egy két csúszdás tornyot tartalmazó várrész látható, ahol a két tornyot kötélhíd köti össze. Az egyik toronyba 3 fokú fém mászókán, illetve sziklamászófalon lehet feljutni és innen továbbhaladni a kötélhídon a másik toronyba vagy a csúszdán lecsúszni. A másik toronyba 3 fokú fém mászókán, illetve acélbetétes kötélhálón lehet feljutni és innen továbbhaladni a kötélhídon a másik toronyba vagy a csúszdán lecsúszni.

A Vár IV. harmadik tornyának speciálisan kifejlesztett oldala alkalmas lehet mozgásukban korlátozott és fogyatékkal élő gyermekek általi használatra is, mert a rámpán kerekes székkel könnyen és biztonságosan közelíthetik meg a játékeszközt és részesei lehetnek az 'OXO', amőba logikai játék adta élménynek is.

A két toronyrész között egy 16 mm-es vastagságú acélbetétes kötélből készült mászóháló található.
A torony alsó részét a gyermekek gyakran használják bunkerként, a fenti részről igazi várcsatát lehet vívni a tornyot ostromló bajtársakkal.

A terméket poliészter beülőkaros csúszdával kínáljuk.

 

A játék megfelel az MSZ EN 1176-1 szabványoknak, és rendelkezik az ezt bizonyító TÜV tanúsítvánnyal is. A játék rendelkezik a TÜV által kiadott Nyilatkozattal, amely tartalmazza, hogy a játék bizonyos részei felügyelet mellett alkalmasak mozgássérült és fogyatékos gyermekek általi használatra is.

Felhasznált anyagok listájáért kattintson ide!

Játék kapcsolódó dokumentumai:

 

További információk

Additional Information

Termékkód H-1219
Méret Basic area: 7500x7300 mm, Height (from ground): 3400 mm
Alapanyag Lining free, glued Borovian pine, resin bonded glass fiber reinforced, higher edged slide and pyramid shaped roof, plastic OXO rollers, wire cord rope-16 mm, synthetic resin climbing stones.
Ajánlott korcsoport Between the age of 3-14
Esésmagasság 2000 mm
Színválaszték As on the picture seen
Tanúsítvány szám M6 69250185 0001
Tanúsítási szabványok MSZ EN 1176-1:2008 és MSZ EN 1176-3:2008
Súly (kg) 1200