BR Híd - szerelő doboz

TOVÁBBI KÉPEK

BR Híd - szerelő doboz
37 795 Ft

Termékkód: BR-7110Ennek az elemnek a segítségével könnyen egybeépíthet két Blue rabbit tornyot és így sokféle a kombinálási lehetőséggel egy egész várat építhet az udvarára. Ezt a masszív hidat minden kalandra vágyó kis akrobata örömmel fogja használni.

OR
LEÍRÁS

Details

Híd - szerelő csomag

Termékkód: 7110

 

Termékjellemzők:

Ennek az elemnek a segítségével könnyen egybeépíthet két Blue rabbit tornyot és így sokféle a kombinálási lehetőséggel egy egész várat építhet az udvarára. Ezt a masszív hidat minden kalandra vágyó kis akrobata örömmel fogja használni.

A BR Híd modul doboza a készre fonott és eldolgozott kötélhálót, illetve a szerelvényezéshez használható szettet és képes leírást, szerelési útmutatót tartalmazza, a faanyagot nem!

 A csomag a faanyagot nem tartalmazza!

A HAÁSZ Kft. által javasolt faanyag bemutatásában készséggel segítünk Önnek, illetve kérésre szívesen csatoljuk a szegedi telephelyen érvényes faanyag árainkat. Van lehetőség komplett híd megrendelésére is, ebben az esetben a doboz és faanyag árához az összeszerelés árát is megadjuk, illetve a színre festés, házhoz szállítás és telepítés költségei is meghatározhatóak egyedi rendelése esetén, Szeged vonzáskörzetében. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a rendeles@haasz.eu e-mail címen.

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy komplett, összeszerelt híd rendelése esetén a vállalási határidö megrendeléstöl számított maximum 2 munkahét.

Kezdő barkácsolóknak nem ajánljuk! Komplett szerelési útmutatót tartalmaz, amihez alapvető szerelési tudás szükséges!

További információk

Additional Information

Méret Szélesség: 65 cm Tornyok között mért távolság: 200 cm
Színválaszték A képen látható színösszeállításban kapható.
Termékkód BR-7110
Súly (kg) 8